Samsung možda sprema Galaxy Z Flip Lite

Kompanija Samsung navodno sprema Galaxy Z Flip Lite, povoljniji savitljivi telefon koji bi bio neka vrsta pristupačnije verzije aktuelnih preklopnih uređaja

Samsung možda sprema Galaxy Z Flip Lite

Posle Samsung Galaxy Z Flip5 i Fold5 telefona sa savitljivim ekranima, mogli bismo da vidimo i njihovu nešto laganiju, Galaxy Z Flip Lite verziju, nešto povoljniji Samsung preklopni telefon, piše T3.

Informacije o “Galaxy Z Flip Lite” telefonu ove kompanije potekle su sa X (Twitter) naloga @Tech_Reve koji tvrdi da je ovakav telefon već na testiranju, te da nosi ime Galaxy Z FE.

https://twitter.com/Tech_Reve/status/1693200331767992688?s=20

Ipak, lansiranje ovakvog telefona, insajder ne očekuje pre objavljivanja šeste generacije Samsung preklopnih telefona, što znači da nas deli još najmanje godinu dana do njegovog potencijalnog izlaska.

Uprkos dužem vremenskom periodu, koncept definitivno zvuči zanimljivo s obzirom na to da je mnogo ljudi zainteresovano za savitljive telefone, ali oni nažalost nisu toliko pristupačni jer ih prate visoke cene.

U poslednje vreme, nakon niza nedavnih izdanja telefona sa savitljivim ekranom, ovo tržište je popularnije nego ikad ranije. Uz Samsung tu su i ostali brendovi koji ih nude, kao što su Motorola, Xiaomi, Google, Honor i drugi. S tim u skladu, ne bi bilo čudno da vidimo da kompanije žele da naprave slične uređaje koji bi bili dostupni širem broju ljudi, kao što je na primer Motorola uradila sa Razr 40 modelom.

Ono što bi ipak bilo bitno kod povoljnijeg preklopnog telefona je jačina šarke, pa makar i po cenu nekih drugih unutrašnjih komponenti koje ove uređaje čine popularnim. Međutim, predviđanja o cenama i dalje nema, a godinu dana u svetu tehnologije znači da od ovakve ideje možda ništa i ne bude.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi