Stižu ekskluzivne teme za Honor 90 telefon

Honor predstavlja besplatne i ekskluzivne pozadine i teme za Honor 90 seriju koje su dostupne preko Honor Themes aplikacije.

Stižu ekskluzivne teme za Honor 90 telefon

Sa izvanrednom kamerom od 200MP i ekranom od milijardu boja, Honor 90 serija je redefinisala iskustvo pametnog telefona. Proslavljen kao moćno kreativno sredstvo za snimanje i deljenje pozitivnog „vajba”, omogućava korisnicima da iskoriste svaki dragoceni trenutak. Kompanija Honor ide korak dalje sa lansiranjem besplatnih, ekskluzivnih tema i pozadina, dizajniranih da dodatno poboljšaju korisničko iskustvo.

Nove teme i ilustracije izražavaju svačiji stil, nudeći korisnicima priliku da personalizaciju telefona podignu na viši nivo.

Nove funkcije uključuju i prelepe svetleće teme, romantic moon phase i funkciju Always-On ekrana (AOD), koje čine savršenu kombinacija estetike i lične ekspresije korisnika. Takođe, postoji niz tema sa međunarodnog takmičenja u umetničkom dizajnu i AIGC pozadine – Honor Talents koje je organizovala kompanija Honor, a inspirisane su Honor 90 uređajem.

„U kompaniji Honor razumemo važnost individualnosti. Verujemo da vaš pametni telefon treba da bude produžetak vaše ličnosti, a ne samo uređaj”, rekao je Bruce Huang, generalni menažer za Honor Srbija, Hrvatska i Slovenija. „Zato smo uzbuđeni što možemo da obezbedimo ove moderne, besplatne teme i pozadine koje će omogućiti našim korisnicima da dodatno personalizuju svoj Honor 90.”

Zaronite u Honor teme i otkrijte mogućnosti personalizacije za svoju Honor 90 seriju. Ispoljite svoj lični stil, uhvatite pozitivan „vajb” i napravite svoj unikatni uređaj.

Za više informacija, posetite HONOR na internetu na http://www.hiHonor.com

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi