Sve što treba da znate o kameri Tecno Spark 10 telefona

Novi Tecno Spark 10 pametni telefon, koji je od nedavno dostupan u Srbiji, poseduje kameru od 50 megapiksela, spremnu da odgovori i na najzahtevnije zadatke

Sve što treba da znate o kameri Tecno Spark 10 telefona

Fotografije i video zapisi su postali neizostavni deo naše svakodnevnice. Gotovo da nijedan važan trenutak ne može da prođe nezabeleženo. U želji da ovekovečimo trenutak kroz fotografiju, važno je imati adekvatnog saputnika – telefon čija će kamera verodostojno prikazati čak i najsitnije detalje. Novi Tecno Spark 10 pametni telefon, koji je od nedavno dostupan u Srbiji, poseduje kameru od 50 megapiksela, spremnu da odgovori i na najzahtevnije zadatke!

Napredna kamera

Kreiranje fotografija profesionalnog kvaliteta nekada je bilo omogućeno samo najveštijima. Međutim, napretkom tehnologije „džepna fotografija“ visokog kvaliteta je danas dostupna svima. Kamera na Tecno Spark 10 telefonu sadrži AI, 4 u 1 tehnologiju, Pro režim fotografisanja i druge funkcije, koje omogućavaju stvaranje sjajnih fotografija u različitim scenarijima i uslovima osvetljenja.

Unapređena tehnologija spaja male piksele od 0,7 um, u velike piksele od 1,4 um. Time se značajno povećava svetlost na fotografiji nastaloj pri slabom osvetljenju i ističu detalji karakteristični za fotografije visoke rezolucije.

Korišćenje Profesionalnog režima na Spark 10 je ono što ljubiteljima mobilne fotografije omogućava da personalizuju svoj rad. Ovaj režim omogućava prilagođavanje ekspozicije, optičku stabilizaciju slike (ISO), brzinu slikanja, svetlost, fokus, režim merenja i brojne druge funkcije.

Podešavanja se mogu sačuvati, čime je korisnicima olakšano svako naredno fotografisanje u Pro režimu.

Algoritam podržan veštačkom inteligencijom izdvaja subjekat od pozadine, čime se postiže zamućena pozadina i dubina na fotografiji. Takođe, na izdvojen subjekat lakše se primenjuju filteri za ulepšavanje, personalni asistent za lepotu i druge funkcije koje omogućavaju stvaranje jedinstvenih portetnih fotografija. Pošto sam primetio

Kreiranje video sadržaja

Pravljenje video snimaka je, uz fotografiju, jedan od neizostavnih načina za pravljenje nezaboravnih uspomena. Glavna kamera od 50 megapiksela na Tecno Spark 10 telefonu omogućava rezoluciju video formata do 1080p. Korisnicima je omogućeno da zabeleže i najsitnije detalje, koriste Slow motion režim za kreiranje usporenih snimaka i brojne druge funkcije za stvaranje video snimaka profesionalnog kvaliteta.

Cena i raspoloživost

Tecno Spark 10 dostupan je u Gigatron i Tehnomedia prodajnim objektima, po preporučenoj ceni od 18.999 dinara. Ovaj model može se pronaći u tri boje: crnoj, svetlo plavoj i beloj.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi