Tecno Phantom V2 Fold se sprema za lansiranje, Geekbench lista otkriva specifikacije

Izgleda da je Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold, naslednika svog prvog preklopnog modela pametnog telefona, već na MWC 2023

Tecno Phantom V2 Fold se sprema za lansiranje, Geekbench lista otkriva specifikacije

Izgleda da je Tecno spreman da predstavi Phantom V2 Fold, naslednika svog prvog preklopnog modela pametnog telefona. Originalni Phantom V Fold, prvi preklopni uređaj kompanije Tecno, debitovao je na Mobile World Congress-u (MWC) 2023. Sada je fokus na Tecno Phantom V2 Fold, koji se nedavno pojavio na Geekbench platformi za testiranje, otkrivajući ključne specifikacije i podižući interesovanje javnosti pred navodno lansiranje u prvom kvartalu 2024.

Geekbench lista rasvetljava ključne detalje oko Tecno Phantom V2 Fold uređaju. Pametni telefon, prepoznat po nazivu model AE10, podudara se s informacijama dobijenim iz IMEI baze podataka putem GSMChina, prenosi MySmartPrice. Značajno je da matična ploča nosi šifru XYZ-MARS jer uređaj pokreće snažan 1,8 GHz osmojezgarni procesor, s četiri jezgra taktovana na 1,8 GHz, tri na 2,85 GHz i primarno jezgro koje može dostići brzinu do 3,20 GHz.

Postoji nagađanje u vezi sa procesorom, s naznakama koje ukazuju na mogućnost da sadrži MediaTek Dimensity 9000+ čipset, istu komponentu koja je pokretala Tecno Phantom V Fold.

Oslanjajući se na strategiju pristupačnosti, Tecno izgleda da želi da zadrži procesor iz prethodnika, omogućavajući Phantom V2 Fold uređaju da zadrži konkurentske cene na tržištu preklopnih pametnih telefona.

Procurili detalji ukazuju na to da će Tecno Phantom V2 Fold imati odličnih 12 GB RAM-a i dolaziti s najnovijim Android 14 operativnim sistemom. Geekbench rezultati za pametni telefon su obećavajući, s rezultatom od 1.273 poena u single-core i 3.844 poena u multi-core testiranju.

Što se tiče očekivanog lansiranja, dostupni su skromni detalji, ali izveštaji GSMChina sugerišu na moguće predstavljanje već u prvom kvartalu 2024. Ako se ove spekulacije pokažu tačnim, Tecno bi mogao izabrati da ovaj telefon predstavi na MWC, sledeći istu strategiju kao s originalnim Phantom V Fold.

MWC, zakazan za 26. februar do 29. februara, predstavlja jedan od najvećih globalnih mobilnih događaja, čineći ga strateškom platformom za najnovije tehnološko čedo kompanije Tecno. Ljubitelji mobilnih telefona ove s nestrpljenjem očekuju daljnje otkrivanje i potencijalan pogled na Tecno Phantom V2 Fold tokom ovog visoko iščekivanog događaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi