Više od 200 Galaxy S24 Ultra telefona će obezbediti HDR prenos uživo sa otvaranja Olimpijskih igara

Samsung će koristiti preko 200 Galaxy S24 Ultra telefona za prenos HDR snimaka uživo sa Olimpijskih igara u Parizu 2024. godine, uključujući ceremoniju otvaranja i takmičenja u jedrenju

Više od 200 Galaxy S24 Ultra telefona će obezbediti HDR prenos uživo sa otvaranja Olimpijskih igara

Galaxy S24 Ultra je izuzetno moćan telefon, a sada će zauzeti svoje mesto na Olimpijskim igrama u Parizu 2024. godine.

Samsung, kao globalni partner Olimpijskih igara, najavio je saradnju s Međunarodnim olimpijskim komitetom (IOC) i Olimpijskim servisom za emitovanje (OBS) kako bi unapredio iskustvo prenosa.

Galaxy S24 Ultra će snimati ceremoniju otvaranja na Seni i takmičenja u jedrenju. Ceremonija otvaranja će prvi put biti izvan stadiona, sa 10.500 sportista koji će paradirati rekom.

Samsung će instalirati preko 200 Galaxy S24 Ultra telefona na brodiće u kojima će se nalaziti sportisti kako bi snimali njihove reakcije tokom parade.

Snimci visoke rezolucije bit će prenošeni putem privatne 5G mreže koju obezbeđuje kompanija Orange, zvanični mobilni operater događaja Pariz 2024.

Orange će postaviti više od desetak 5G antena duž reke Sene, stvarajući prvu autonomnu 5G mrežu u Francuskoj, čime će osigurati neprekidno gledanje prenosa za ljubitelje olimpijskih igara širom sveta.

Ista tehnologija će biti korišćena za takmičenja u jedrenju koja će se održati u Marselju, gde će Galaxy S24 Ultra telefoni biti postavljeni na svaku takmičarsku jedrilicu, omogućavajući ljubiteljima ove discipline da dožive trku skoro iz prvog lica, zajedno sa svojim omiljenim olimpijcima, pružajući upečatljivo iskustvo gledanja tokom prenosa, prenosi Phone Arena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi