Vivo: tri godine uspeha i inovacija na evropskom tržištu

Kompanija vivo obeležava treću godinu uspešnog poslovanja u Evropi

Vivo: tri godine uspeha i inovacija na evropskom tržištu

Kompanija vivo obeležava svoju treću godinu poslovanja u Evropi. Pri proširenju na nova evropska tržišta, Srbija je bila među prvih deset zemalja Evrope, u kojima su predstavljeni vivo pametni telefoni, i u kojima je kompanija predstavila svoju posvećenost dizajnu i inovacijama orijentisanim ka korisniku.

Tri serije vivo uređaja vrhunskog kvaliteta

Sa ciljem da svim korisnicima omogući besprekorno korisničko iskustvo, kompanija vivo kontinuirano radi na unapređenju modela u svojim X, V i Y serijama. Ovo je još jednom pokazala predstavljanjem flagship uređaja vivo X90 Pro početkom godine. Ovaj pametni telefon treće generacije, rezultat je globalnog partnerstva za obradu slika kompanija vivo i ZEISS i u korisničke dlanove je doneo izvanredne mogućnosti snimanja, kao i značajno ažuriranje performansi zahvaljujući svojoj konfiguraciji sa dva vodeća čipseta.

Novitet za V seriju uređaja, koja je fokusirana na srednji cenovni rang, došao je u vidu vivo V29 Lite 5G modela. Sa glavnim odlikama, kao što su visok kvalitet izrade i pouzdanost zahvaljujući setu funkcija prilagođenih svakodnevnom korišćenju, ovaj model je korisnicima pružio uređaj flagship kvaliteta po pristupačnoj ceni.

Imajući u vidu raznolikost svakodnevnih potreba korisnika, kompanija je u i okviru svoje pristupačne Y serije korisnicima predstavila vivo Y36 model. Bezbrižnom korišćenju ovog uređaja doprinosi baterija kapaciteta 5000 mAh, 44W vivo FlashCharge funkcija, kao i 8 GB RAM, koji je moguće udvostručiti zahvaljujući Extended RAM 3.0 funkciji.

Nezavisno od serije i uređaja, kompanija vivo ostaje posvećena postavljanju novih standarda u industriji u vidu inovacija koncipiranih na osnovu potreba korisnika i poboljšavanju korisničkog iskustva.

Umetnost savršenog snimka

U nameri da korisnicima omogući da svojim uređajima zabeleže ono što vide pred sobom, kompanija vivo neprestano radi na poboljšanjima u oblasti optike, računarstva i algoritama. Rezultat kontinuiranog rada kompanije na istraživanju i razvoju jeste dovođenje snimanja mobilnim telefonom na nivo snimanja profesionalnom opremom za fotografisanje – od dugoročnog partnerstva sa pionirom u optici, kompanijom ZEISS i saradnjom na X seriji do najnovijeg vlastitog V3 čipa zahvaljujući kom je vivo postao prvi proizvođač Android telefona koji je omogućio 4K bioskopski kvalitet portretnih video snimaka sa funkcijama naknadne obrade.

Posvećenost rastu, razvoju i korisnicima

Kompanija vivo je iskreno posvećena tome da radi pravu stvar na pravi način – u svemu što radi. Ovaj pristup podrazumeva kontinuirano i pravovremeno poznavanje tržišta kao i strateško procenjivanje predstojećih trendova. Svestan izazova sa kojima se korisnici susreću pri  svakodnevnoj upotrebi telefona, tokom razvoja svojih proizvoda, vivo sprovodi sveobuhvatne testove izdržljivosti kako bi se ustanovila pouzdanost uređaja.

Od bezbrojnih mogućnosti personalizacije zahvaljujući Funtouch operativnom sistemu, preko otpornosti na prašinu i prskanje vodom, potvrđene IP54 sertifikatom koji poseduju određeni uređaji, pa sve do elegantnog dizajna koji odlikuje svaki vivo uređaj – kompanija vivo ostaje posvećena inovacijama i kvalitetu, pružajući korisnicima ne samo uređaje, već i iskustvo koje nadmašuje očekivanja.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Aleksandar 1

    A ban koji su dobili u Nemačkoj? Jel i to spada u uspeh?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi