Vivo Watch 3 debitovao sa BlueOS, baterijom trajanja do dve nedelje

Pored Vivo X100, svetlo dana ugledao je i Vivo Watch 3 pametni sat sa BlueOS, kojeg odlikuje dizajn sa zakrivljenim staklom i ram od nerđajućeg čelika.

Vivo Watch 3 debitovao sa BlueOS, baterijom trajanja do dve nedelje

Na današnjem događaju, pored Vivo X100 serije, Vivo je zvanično predstavio i svoj najnoviji nosivi uređaj – Vivo Watch 3. Veoma bitna karakteristika ovog pametnog sata je uvođenje BlueOS operativnog sistema, što za ovaj brend predstavlja značajan korak u razvoju sopstvene tehnologije.

Vivo Watch 3 odlikuje elegantan dizajn, sa zakrivljenim staklom i ram od nerđajućeg čelika. Njegovo kućište uključuje i inovativan dizajn šarke promenljivog kaiša.

Značajno je istaći i da je BlueOS, koji pokreće ovaj pametni sat izrađen uz korišćenje Rust programskog jezika, pružajući prednosti u sigurnosti, efikasnosti i održivosti. Fokusiran na poboljšanje AI mogućnosti, operativni sistem omogućava prirodne i intuitivne interakcije putem zvuka, vida, dodira i drugih modaliteta.

Nova dodatna opcija na Vivo Watch 3 je prodavnica aplikacija za sat, rezultat saradnje sa glavnim proizvođačima aplikacija. Korisnici sada mogu preuzimati i koristiti aplikacije trećih strana poput Alipay-a i Baidu Maps-a, proširujući funkcionalnost pametnog sata.

Vivo Watch 3 sa BlueOS ima preko 100 sportskih modova

Uvođenje eSIM nezavisne komunikacije izdvaja Vivo Watch 3, omogućavajući korisnicima da primaju poruke i obavljaju pozive podizanjem ruke. Ovaj pametni sat obezbeđuje duboku kompatibilnost sa Vivo atomic obaveštenjima, omogućavajući brz pristup devet kategorija informacija u obaveštenjima.

U oblasti sporta i zdravlja, Vivo Watch 3 nudi niz funkcija. Sa preko 100 sportskih modova i AI trenerom za trčanje, korisnici mogu prilagoditi svoje planove treninga. Sat uvodi višekanalno praćenje zdravlja sa zvezdastim prstenom, oprašta se od oštre zelene svetlosti u praćenju sna i podržava nevidljivu svetlost za nesmetano praćenje otkucaja srca. Takođe, sadrži praćenje otkucaja srca sa 8 kanala i praćenje nivoa kiseonika u krvi sa 16 kanala.

Vivo Watch 3 BlueOS ne podržava Android aplikacije

Ključne specifikacije uključuju displej od 1.43 inča, dimenzije 46.1 × 46.1 × 13.75mm i laganu konstrukciju od 36g (bez narukvice). Povezivanje je obezbeđeno putem Bluetooth 5.2, a sat pokreće snažna baterija kapaciteta 485mAh.

Vivo Watch 3 dolazi u dve verzije: Bluetooth verzija po ceni od 140€ i e-SIM verzija po ceni od 166€, nudeći potrošačima fleksibilnost u izboru varijante koja odgovara njihovim potrebama.

Sa impresivnim funkcijama i naprednom tehnologijom, Vivo Watch 3 je spreman da napravi veliki korak na tržištu pametnih satova i započne tržišnu utakmicu sa Apple i Android konkurencijom.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi