Xiaomi 14 i 90 W punjenje verovatni tandem prema novom 3C sertifikatu

Novi kineski 3C (CCC) sertifikat za telefone ukazuje da su sledeći verovatni tandem Xiaomi 14 i 90 W punjenje, pošto je odobren broj modela 23127PN0CC

Xiaomi 14 i 90 W punjenje verovatni tandem prema novom 3C sertifikatu

Kinesko sertifikaciono telo (CCC) odobrilo je novi Xiaomi telefon sa brojem modela 23127PN0CC, a to je navodno predstojeći uređaj iz serije 14. Verovatni tandem bi tako prema novom 3C sertifikatu trebalo da budu Xiaomi 14 i 90 W punjenje.

Punjač novog pametnog telefona imaće izlaznu snagu od 5 do 20 V na 6,1 – 4,5 A što je maksimalno 90 W. Za to će biti potreban Xiaomi MDY-14-EC punjač, ali i dalje nije jasno da li će kompanija obezbediti adapter u maloprodajnoj kutiji.

Premijera Xiaomi 14 trebalo bi da bude svakako pre kraja ove godine, a neki insajderi tvrde da će se to desiti već sledećeg meseca.

Početkom prošle godine, Xiaomi je obezbedio Xiaomi 13 sa punjačem, ali samo na međunarodnim tržištima. U Kini su korisnici morali da izaberu da li žele da dodaju punjač prilikom kupovine jer on nije bio podrazumevan u kutiji.

Brzina punjenja od 90 W nije ništa novo za Xiaomi, ali će to biti veliki korak napred za sledeći vodeći vanila model, piše GSMArena. Prethodne dve verzije imale su žično punjenje od 67 W, dok su Xiaomi 13 Pro i 12 Pro porasle na 120 W.

Gledajući unazad, to znači da bi i Xiaomi 14 Pro trebalo da dobije veću brzinu punjenja od osnovnog Xiaomi 14 modela, ali i dalje nije jasno da li će to zasigurno biti slučaj.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi