Xiaomi Mi Band 8 Global Edition: nezvanično dostupan, cena ispod 50 evra

Nova Xiaomi Mi Band 8 pametna narukvica nezvanično se pojavila na pojedinim tržištima, iako je matična kompanija još uvek nije premijerno prikazala

Xiaomi Mi Band 8 Global Edition: nezvanično dostupan, cena ispod 50 evra

Nezvanična dostupnost Xiaomi Mi Band 8 Global Edition je malo neočekivana, posebno jer Xiaomi još uvek nije pomenuo ovaj uređaj u zvaničnoj korespodenciji. Sa druge strane, to takođe znači da možemo da očekujemo premijeru veoma brzo.

U paketu se dobija Xiaomi Mi Band 8 uređaj, silikonska narukvica, i USB punjač sa magnetnim konektorom, što je, uz kratko uputstvo, standardni paket otkad mi znamo za ove narukvice.

Za sada se Xiaomi Mi Band 8 može poručiti unapred sa online prodavnice iz Hong-Konga Gshopper po ceni od oko 46 evra. Pored ove, Xiaomi Mi Band 8 se našao izlistan kod slovačkog online prodavca Maldo.sk, koji ovaj uređaj nudi za 49,90 evra i obećava isporuku za 3 do 5 radnih dana.

Koja su unapređenja koja donosi Xiaomi Mi Band 8

U odnosu na Mi Band 7, novi gedžet ima narukvicu koja se odvaja iz dva dela, ima svetliji ekran, bolje osvežavanje i dan autonomije baterije više. Sa funkcionalne strane, Mi Band 8 proširuje sportske režime na njih 150, dodajući još 30 više nego svoj prethodnik.

Ovde se pre svega misli na sportove kao što je boks, ali i nove statistike za trčanje. Nažalost, ni ova generacija nije donela podršku za GPS i merenje visine, što je jedna od stvari koje vlasnici žele da vide, već nekoliko generacija unazad.

Integracija sa globalnim aplikacijama

Jedna od najvećih prednosti novog Xiaomi Mi Band 8 modela je integracija sa globalnim, umesto sa kineskim aplikacijama. Na ovaj način se upotrebljivost narukvice, koja je do sada bila donekle ograničena svojom podrškom za druge aplikacije – značajno proširuje.

Tu je i podrška za više jezika nego do sad, što je bila prepreka koju Xiaomi nikako nije uspevao da zaobiđe, uprkos globalnoj popularnosti svojih pametnih narukvica.

S obzirom na to da su se pojavile u nezvaničnim kanalima, razumno bi bilo da očekujemo da će Xiaomi uskoro održati i zvaničnu premijeru, a sajt Gadgets and Wearables pominje da bi globalna verzija mogla da se nađe u ponudi već 3. oktobra.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi