Xiaomi Smart Band 8 Pro neodoljivo podseća na Apple Watch

Ako vam treba fitnes treker, a volite Apple Watch stil, novi Xiaomi Smart Band 8 Pro deluje kao pristupačno i elegantno rešenje za praćenje fizičke aktivnosti

Xiaomi Smart Band 8 Pro neodoljivo podseća na Apple Watch

Xiaomi se na tržištu pametnih narukvica probio sa Smart Band uređajima, koji godinama unazad važe za odlične pomoćnike za sve naše fizičke aktivnosti. Novi Xiaomi Smart Band 8 Pro nastavlja dobro utabanom stazom, ali dodaje i novi dizajn koji neodoljivo podseća na Apple Watch.

Pre neki dan Xiaomi je na svom Weibo kanalu objavio novine vezane za Smart Band 8 Pro, uključujući i novi dizajn koji liči na Apple Watch – četvrtasti ekran, sa oborenim ivicama.

Xiaomi  kaže da je Smart Band 8 Pro opremljen ekranom dijagonale 1,74 inča, sa 336 piksela po kvadratnom inču. To ga čini nešto većim od ekrana svog prethodnika i nešto manjim od ekrana Apple Watch Series 8, prenosi Notebook Check.

Pre zvaničnog predstavljanja, Xiaomi je naveo i neke nove funkcije ovog fitnes sata kao što su podrška za vidžete i mogućnost postavljanja pozadina iz vašeg foto albuma. U slučaju prvog, Xiaomi Smart Band 8 Pro može da napravi vidžete za praćenje otkucaja srca, reprodukciju sadržaja, brojanje koraka i vremensku prognozu.

U svakom slučaju, Xiaomi će u predstaviti Smart Band 8 Pro zajedno sa Mix Fold 3 danas. Ipak, još uvek nema reči o globalnoj dostupnosti i cenama za oba proizvoda. Ono što možemo da pretpostavimo je da bi novi fitnes treker mogao da bude najavljen sa cenom manjom od 100 evra za Kinu, što znači da bi cena u Srbiji mogla da bude malo niža od Smart Band 7 narukvice koja se prodaje po ceni od 11.000 dinara.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi