Sledeći Apple Watch Ultra ide na dijetu

Predstojeći pametni sat Apple Watch Ultra ide na dijetu, odnosno kako tvrdi insajder, uređaji sledeće generacije biće još lakši od prve

Sledeći Apple Watch Ultra ide na dijetu

Da sledeća generacija Apple Watch Ultra ide na dijetu odnosno da će novi pametni sat imati još manje grama od prethodnika, piše AppleInsider pozivajući se na informacije sa kineske društvene mreže Weibo.

Prvi Apple Watch Ultra teži 61,3 grama, a naredni bi trebalo da bude još laganiji, ali insajder nije precizirao tačnu gramažu predstojećeg uređaja napisavši samo „Novi Apple Watch Ultra će imati manju masu“.

Zbog nedostatka detalja, informacija se mora uzeti sa rezervom, ali ovaj insajder je prošle godine na isti način objavio i da će iPhone 14 biti dostupan u žutoj boji, što je naposletku bila tačna informacija.

Aktuelni Apple Watch Ultra je inače dvostruko teži od aluminijumskog Apple Watch 8. Aluminijumski model serije 8 ima 32 grama, onaj od nerđajućeg čelika 42 grama, a titanijumski 37 grama.

Ranije glasine ukazivale su da će novi Apple Watch Ultra biti objavljen zajedno sa očekivanom Apple Watch serijom 9 u septembru, ali kompanija je odvojeno rekla da radi na novom Ultra modelu sa microLED ekranom, ali je to odloženo za 2026. godinu.

Nedavno se inače pojavila i informacija da američka kompanija hoće da svoj iPhone 15 Pro telefon napravi sa titanijumskom završnom obradom, koja bi kao i u slučaju novog sata, trebalo da omogući da telefon bude lakši, a ujedno i izdržljiviji.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi