Zbog čega je Motorola Razr 40 Ultra jedan od najizdržljivijih telefona na preklop?

Motorola Razr 40 Ultra nije samo jedan od najlepših telefona na preklop, već je ujedno i jedan od najizdržljivijih. Znate li zbog čega je tako?

Zbog čega je Motorola Razr 40 Ultra jedan od najizdržljivijih telefona na preklop?

Motorola Razr 40 Ultra korisnicima pruža potpuno drugačije iskustvo korišćenja telefona na preklop zahvaljujući brojnim novitetima koji je jasno izdvajaju iz konkurencije.

Dva najveća unapređenja koja Razr 40 Ultra donosi na tržište savitljivih smartfona svakako su najveći spoljni ekran na jednom telefonu na preklop i znatno unapređen sistem šarki koje pružaju superiorno iskustvo korišćenja savitljivog ekrana.

Nova Motorola Razr ne dolazi samo sa većim spoljnim pOLED displejom sa najbržim osvežavanjem ekrana od 144 Hz, već je opremljena i Ultra Thin Glass tehnologijom koja se stara za glatko korišćenje unutrašnjeg ekrana koji je gotovo bez ikakvih prevoja.

Zahvaljujući većim dimenzijama, korisnici spoljni ekran mogu koristiti da prate sve notifikacije, odgovaraju na poruke, gledaju YouTube video, koriste Google navigaciju, pokreću aplikacije kao na velikom displeju umesto njihovih vidžeta kao što je to slučaj na svim drugim sličnim modelima, pa čak i igraju igrice – i to sve bez potrebe da otvaraju telefon kako bi pristupili glavnom ekranu.

Motorola Razr 40 Ultra dolazi i sa novim sistemom šarki i dizajnirana je da bez problema može da izdrži 400.000 otvaranja, što je duplo više u poređenju sa prethodnom generacijom.

Kompanija Motorola podvrgnula je Razr 40 Ultra rigoroznim testovima izdržljivosti koji uključuju otpornost na padove, temperaturne promene i brojne druge stres testove kako bi bila sigurna da korisnici dobijaju superiorian proizvod.

Dodatnu zaštitu ekranu na preklop pruža i Gorilla Glass Victus staklo, a tu je i poseban sistem hlađenja kako se telefon ne bi zagrevao prilikom intenzivnog korišćenja.

Za optimalan rad telefona staraju se i ozbiljne specifikacije koje uključuju Snapdragon 8+ Gen 1 procesor uparen sa 8/256 GB memorije, bateriju kapaciteta 3.800 mAh sa podrškom za brzo i bežično punjenje, kao i punjač u kutiji, što je danas postalo prava retkost kada su telefoni u pitanju, pa čak i oni premijum.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Aleksandar 1
Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi