Alien: Romulus vraća legendarnu Alien franšizu svojim korenima

Pogledajte zvanični trejler nastavka legendarne Alien franšize. Ridley Scott nas je obradovao još jednim Sci-Fi horor nastavkom

Alien: Romulus vraća legendarnu Alien franšizu svojim korenima

Dok istražuju dubine napuštene svemirske stanice, grupa mladih svemirskih kolonizatora suočava se sa najstrašnijim oblikom života u univerzumu.

U filmu glume Cailee Spaeny (“Civil War”), David Jonsson (“Agatha Christie’s Murder is Easy”), Archie Renaux (“Shadow and Bone”), Isabela Merced (“The Last of Us”), Spike Fearn (“Aftersun”) i Aileen Wu. Fede Alvarez (“Evil Dead,” “Don’t Breathe”) režira film prema scenariju koji je napisao sa nerazdvojnim saradnikom Rodo Sayaguesom (“Don’t Breathe 2”), baziranom na likovima koje su kreirali Dan O’Bannon i Ronald Shusett.

“Alien: Romulus” producira Ridley Scott (“Napoleon”), koji je režirao originalni “Alien” i producirao i režirao delove serijala “Prometheus” i “Alien: Covenant,” zajedno sa Michaelom Prussom (“Boston Strangler”) i Walterom Hillom (“Alien”). Fede Alvarez, Elizabeth Cantillon (“Charlie’s Angels”), Brent O’Connor (“Bullet Train”) i Tom Moran (“Unstoppable”) rade kao izvršni producenti.

izvor: 20thcenturystudios

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Markomaniax

    Vraca tinejdzerima, iako Alien serijal nikad ne bih svrstao pod tinejdersku ciljnu publiku.
    Mozda po faktoru naivnosti kada govorimo o samoj prici, u smislu "glupe odluke da bi se radnja desila".
    Ne ocekujem previse od ovoga. Za svaki nastavak su slicne marketing kampanje vodili i prosto ne znaju da pogode suspense, klaustrofobiju, atmosferu, i protagoniste iz prva dva dela.

    To sto Ridley Scott producira ne znaci nista. I on i J. Cameroon su odavno pali talentom, a nekim cudom i dalje raju radi ime i brand koji su ih proslavili pre vise od 15 godina.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi