Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje – satovi i slušalice od sada drastično povoljniji

Huawei je proslavio uspešno poslovanje u prvoj polovini godine i ukidanje carina na svoje nosive uređaje, te nudi niže cene do 43% na pametne satove i slušalice, u periodu od 10. jula do 15. avgusta.

Huawei proslavio ukidanje carina na svoje nosive uređaje – satovi i slušalice od sada drastično povoljniji

U prelepoj atmosferi renomiranog prestoničkog hotela i uz prisustvo mnogobrojnih partnera i medija, kompanija Huawei je proslavila uspešno poslovanje u prvoj polovini godine i ukidanje carina na svoje nosive uređaje. Još jedan od benefita koji ovaj tehnološki gigant donosi svojim kupcima jesu niže cene do 43% na pametne satove i slušalice, u periodu od 10. jula do 15. avgusta.

Kako je Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije zvanično predstavilo na svom sajtu, sporazum o slobodnoj, bescarinskoj trgovini između Republike Srbije i Narodne Republike Kine, koji je stupio na snagu 1. jula, obuhvata oko 20.000 proizvoda, a takođe donosi velike povlastice za sve ljubitelje Huawei nosivih i audio uređaja.

Iako smo u 2023. uspeli da isporučimo više od 150 miliona nosivih uređaja širom sveta, prva polovina 2024. se pokazala kao još uspešnija za Huawei. Samo u prvom kvartalu 2024. godine Huawei je uspeo da se vrati na prvo mesto na kineskom tržištu, isporučivši 11.7 miliona pametnih telefona i ostvarivši 17% tržišnog udela uz rast od 70% u odnosu na isti period prethodne godine. Takođe, zahvaljujući sporazumu potpisanom između Vlade Srbije i Kine, carina na nosive i audio proizvode od jula iznosi 0%, što je ogromna korist za srpske potrošače”, rekao je ovim povodom Stiven Huang, direktor poslovanja za Srbiju kompanije Huawei.

Zakon o bescarinskom poslovanju se u ovom slučaju odnosi na nosive i audio uređaje iz Huawei ponude, što obuhvata vrhunske proizvode koji spajaju modu i tehnologiju. Kompanija Huawei ovom prilikom daje dodatan benefit svojim kupcima u Srbiji, pa će neki od njihovih najnovijih uređaja ovog tipa biti na popustu kod operatora i u slobodnoj prodaji.

Nove cene nosivih Huawei gedžeta

U snižene uređaje spada pametni sat Watch Fit 3 koji dolazi u velikom broju varijanti i boja, a odlikuje ga ultra lagan i tanak dizajn kvadratnog kućišta, uz sjajne fitness karakteristike i izdržljivost. Ovaj uređaj sa silikonskom narukvicom je snižen čak 26%, te se Huawei Watch Fit 3 sada može kupiti po ceni od 16.999 RSD.

Tu je i pametni sat okruglog kućišta, inovativni Watch GT 4, čije sofisticirane funkcije praćenja zdravlja i napretka u treningu korisnici mogu naći za oko 40% povoljniju cenu, kada su u pitanju crna i zelena muška verzija ili bela ženska verzija sa kožnom narukvicom. Cene skupljih modela, sa narukvicama od izdržljivih metala, sada se mogu naći kod operatora i u slobodnoj prodaji za 10.000 RSD manje.

Kada su u pitanju audio uređaji, Huawei se ističe prilagođavanjem potrebama korisnika, a tako su nastale i interesantne FreeClip slušalice. Ovaj bežični pratilac se, pored originalne estetike i besprekornog kvaliteta, sada ističe i cenom nižom za 21%, te Huawei FreeClip sada koštaju 21.999 RSD.

Ovim sporazumom Huawei proizvodi u Srbiji konačno dobijaju cene na istom nivou kao na tržištu EU. Takođe, nema sumnje da će ovaj potez u velikoj meri onemogućiti rad crnog tržišta i, ujedno, Huawei pametnu tehnologiju učiniti još dostupnijom građanima Srbije.

Huawei će i ubuduće svojim korisnicima nastaviti da pruža najbolje moguće iskustvo, kombinujući vrhunske inovacije i pristupačnost, generalni je zaključak sa ovog događaja.  

 

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi