Jensen Huang i Cukerberg razmenili kožne jakne, podigli atmosferu do vrhunca. Pala psovka na račun Apple-a

Prvi čovek kompanije Nvidia Jensen Huang i direktor kompanije Meta Mark Cukerberg, priredili su mali spektakl tokom razgovora o tehnologiji i posebno trenutka kada su razmenili kožne jakne

Jensen Huang i Cukerberg razmenili kožne jakne, podigli atmosferu do vrhunca. Pala psovka na račun Apple-a

Izvršni direktor NVIDIA-e Jensen Huang i izvršni direktor kompanije Meta, Mark Cukerberg su na juče održanoj konferenciji o kompjuterskoj grafici SIGGRAPH 2024 u Denveru, SAD, po prvi put javno razgovarali. Dvojica lidera su razgovarali o budućnosti veštačke inteligencije (AI).

Međutim, vrhunac događaja se desio na kraju razgovora, kada je Cukerberg poklonio Jensu kožnu jaknu, a Huang je odmah skinuo svoju čuvenu kožnu jaknu i poklonio je Cukerbergu, praveći nezaboravan spektakl.

Na kraju razgovora, Cukerberg se našalio da je za Jensa pripremio „kožnjak“ koji je kupio na internetu. Kada je Huang obukao jaknu, Cukerberg je predložio da bi još bolje išla uz ogrlicu i obećao da će mu je doneti sledeći put kada se sretnu.

Jens je zatim poklonio svoju čuvenu kožnu jaknu od koje se ne odvaja nigde u javnosti, rekavši da mu je tu jaknu njegova supruga Lori kupila specijalno za SIGGRAPH 2024 i da ju je nosio samo dva sata. Zuckerberg je na to radosno odgovorio: “Moja je sada vrednija, jer je bila nošena.”

Dvojica lidera u oblasti tehnologije su takođe, u martu ove godine razmenili jakne, a slika “razmene dresova” postala je viralna na društvenim mrežama,izazivajući veliki odjek u javnosti. Razmena dresova je tradicionalan gest među sportistima koji simbolizuje međusobno poštovanje nakon završetka utakmice.

Tokom razgovora, došlo je do manjeg incidenta kada je Cukerberg izrazio nezadovoljstvo prema Apple-u. Smatrao je da je zatvoren ekosistem Apple-a pobedio u ovom dobu, ali da to nikako nije ispravno. U jednom trenutku je slučajno opsovao “F**k”, na šta je Huang intervenisao da smiri situaciju, našalivši se da je trebalo čuti “biiiiiip”. Zuckerberg se odmah izvinio.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Marti Misterija


    View image at the forums


    'We can't answer these questions': Neuroscientist Kenneth Kosik on whether lab-grown brains will achieve consciousness

    So much is still unknown about consciousness, nevermind whether brain organoids will achieve it, explains a leading neuroscientist.


    View image at the forums

    www.livescience.com

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi