Prstenje i savitljivi telefoni - Samsung najavljuje Galaxy Unpacked događaj u Parizu

Glasine o Samsung Galaxy Unpacked događaju u Parizu koji se očekuje u julu, pojavile su se još u martu, a sada imamo i tačan datum.

Prstenje i savitljivi telefoni - Samsung najavljuje Galaxy Unpacked događaj u Parizu

Prema korejskim medijima, Samsung je zakazao Galaxy Unpacked događaj za Galaxy Z Fold6, Z Flip6 i Galaxy Ring za 10. jul u Parizu. Glasine o događaju u Parizu koji se očekuje u julu pojavile su se još u martu, a sada imamo i tačan datum.

Samsung je zvanični partner Međunarodnog olimpijskog komiteta i izabrao je Pariz kao mesto događaja dve nedelje pre otvaranja Letnjih olimpijskih igara u Parizu.

Samsung Galaxy Z Flip 6 i Fold 6

Objava Galaxy Z serije dolazi mesec dana ranije u poređenju sa prošlogodišnjim izdanjem u avgustu, zahvaljujući bržem proizvodnom rasporedu.

Standardni model Z Fold 6 je dizajniran da bude tanji od svog prethodnika, dok osnovni model cilja na još tani profil i smanjenje troškova izostavljanjem podrške za olovku.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Samsung Galaxy Z Flip 6 i Fold 6 trebali bi koristiti Snapdragon 8 Gen 3 SoC prema najnovijim glasinama kako bi privukli više kupaca, bez “For Galaxy” brendiranja koje se koristi za Galaxy S24 seriju.

Takođe postoje glasine o jeftinijim modelima Galaxy Z Fold FE i Z Flip FE sa Snapdragon 7s Gen 2 / Exynos 2200 za kasnu 2024. godinu.

Galaxy Ring

Samsung je Galaxy Ring predstavio na MWC 2024, nakon što je nagovešten na Galaxy Unpacked događaju tokom Galaxy S24 događaja. Očekuje se da će cena i detalji o dostupnosti pametnog prstena biti otkriveni na Unpacked događaju u julu.

Uz Galaxy Ring, korisnici će moći da pristupe uvidima i podacima o svom zdravlju tokom celog dana i noći, usklađujući se sa širim Samsungovim vizijom za povezanu digitalnu wellness platformu, navela je kompanija, prenosi Fonearena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi