Akciona indi Never Yield igra u tokijskom stilu besplatna do četvrtka u pet popodne

Ukoliko volite akcione igre „beskonačnog“ trčanja, onda je indi Never Yield igra izbor za vas, a pritom je besplatna na EpicGames prodavnici do sutra u 17 č

Akciona indi Never Yield igra u tokijskom stilu besplatna do četvrtka u pet popodne

Do sutra u pet popodne akciona indi igra Never Yield programera Aerial-Knight besplatna je u EpicGames prodavnici, što znači da ukoliko je do tog perioda dodate u svoju biblioteku igara, biće vaše vlasništvo bez ikakvih troškova i nakon ovog datuma.

Tokijski stil ovog naslova koji se inače dešava u gradu Detroit, prati klasičnog beskonačnog trkača, u tzv. 3D side-scroller tipu igre, koji, međutim ima zanimljivu priču i igrače drži uvek u pokretu. Trčite, skačite, klizite ili pravite razne akrobatske varijante koje dovode do ludih varijanti pokreta kojima izbegavate izazove sa kojima se susreće Voli (Wally), misteriozni lik koji je povratio ono što mu je oduzeto.

Morate da budete dovoljno brzi kako biste pobegli od neprijatelja, dok paralelno otkrivate isitnu i pokušavate da otkrijete misteriju onoga što se dogodilo protagonisti. Voli je mladi afroamerikanac sa prostetičkom levom nogom koji na svom putu otkriva dokaze koji zauvek mogu promeniti njegov grad.

Programer Aerial_Knight koji je razvio igru napominje da je to samo projekat koji je počeo iz strasti, kako bi stvorio nešto poznato, ali novo za gejmere, istovremeno naglašavajući apsekte kulture koji se često zanemaruju.

Igra ima i podršku za kontroler, a ni sistemski zahtevi nisu veliki. Igru možete pokrenuti i na Windows XP SP2, sa jednojezgarnim procesorom koji radi na 2,6 GHz, grafičku kartu kompatibilnu sa DirectX 9.0c i uz RAM od samo jedan gigabajt, dok će vam biti potrebno dva GB slobodnog prostora.

No, za bolji doživljaj, preporučeno je da koristite Windows 10, dvojezgarni procesor koji radi na 3 GHz i grafičkom kartom koja je u rangu GeForce 8 ili ATI Radeon HD2 serija, te da koristite DirectX 10. Takođe, iako je dovoljan samo RAM od jednog gigabajta, preporučeno je da to bude 2 GB.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi