Aorus Modding takmičenje timova iz Grčke, Turske i Adria regije

Jedan od vodećih gejming brendova, trenutno održava Aorus Modding takmičenje u saradnji sa partnerima iz Grčke, Turske i Adria regiona.

Aorus Modding takmičenje timova iz Grčke, Turske i Adria regije

Ovo je prvi put da su ova tri regiona organizovala ovakav događaj. Aorus Modding takmičenje ima za cilj da okupi entuzijaste iz oblasti PC modding-a i pokažu svoje veštine i kreativnost u svetu izrade modifikovanih računara. Izazov se održava između tri izabrana tima koji predstavljaju svaki region: Grčke, Turske i Adria regije. Svaki tim je dobio isti osnovni hardver – Z790 Aorus Master matičnu ploču i Gigabyte RTX 4080 Gaming OC grafičku kartu – za pravljenje svojih personalnih računara.

Timovima je data potpuna sloboda u izboru teme, dizajna i tehnike njihove izrade. Dozvoljeno im je da menjaju hardver na bilo koji način koji smatraju prikladnim, a sve kako bi postigli najbolji i najkonkurentniji rezultat. Tim iz Srbije će u svom računaru predstaviiti Najnovije NZXT H9 kučište.

Tim koji predstavlja Adriatic izazovu se sastoji od vrhunskog moding tima Brix Computers i Benchmark kao produkcije i medijskog pokrovitelja projekta.

Aorus Modding takmičenje po prvi put na ovim prostorima

Konkurencija je žestoka, pri čemu svaki tim koristi svoje jedinstvene tehnike modifikacije kako bi napravio tri različite i vizuelno atraktivne verzije računara koje demonstriraju snagu Aorus hardvera.

Dok je događaj trenutno u toku, publika će imati priliku da glasa za svoju omiljenu modding konfiguraciju na Aorus Facebook i Instagram društvenim mrežama.

Pored toga, jedan korisnik koji bude glasao i imao najviše sreće, osvojiće Gigabyte M32UC Gaming monitor.

Pobednički PC build će biti izabran pomoću trostrukog sistema glasanja, uključujući glasove navijača, glasove članova Aorus Club-aa i Aorus komisije stručnjaka koji će proceniti svaki build na osnovu performansi i kreativnosti korišćene u dizajnu.

Komentarišući događaj, predstavnik Aorus štaba je rekao: „Oduševljeni smo što zajedno organizujemo Modding Challenge sa partnerima iz Grčke, Turske i Adria regiona. Ovo je prvi put da se ovakav događaj održava između ovih regiona i uzbuđeni smo što vidimo nivo talenta i kreativnosti koji su prikazani na događaju. Odabrani timovi iz svakog regiona pokazuju neverovatnu veštinu i posvećenost u izgradnji nekih od najinovativnijih i vizuelno zadivljujućih PC mašina koje smo videli. Želim svim timovima svu sreću i radujemo se što ćemo videti ko će doći na prvo mesto.”

Aorus Modding Challenge je samo jedna od mnogih inicijativa kojima je Aorus odlučio da podrži gejming zajednicu. Omogućujući igračima najnoviji hardver i dodatnu opremu, Aorus  je posvećen pružanju vrhunskog iskustva igranja za sve svoje korisnike. Za više informacija o AORUS-u i njegovim proizvodima, posetite njihovu internet stranicu na www.aorus.com

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (2)
  1. Lanikor

    @nessa78 ako je raspolozan da brani nase boje :)

  2. nessa78

    @nessa78 ako je raspolozan da brani nase boje :)

    Bio sam kontaktiran povodom ove manifestacije od lokalne Gigabyte kancelarije, sve je bilo dogovoreno ali su oni izabrali drugu ekipu. Zelim im puno srece!

    PS, neSSa uvek brani nase boje "Serbian Supreme Mods" ;)

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi