Blizzard Overwatch 2 - novi heroji i planovi za 2024.

Dok se Overwatch 2 neprekidno poboljšava i unapređuje, Blizzard je fanovima dao uvid u ono što ih očekuje u 2024. godini - teaser za Maugu i dve nove heroine

Blizzard Overwatch 2 - novi heroji i planovi za 2024.

Blizzard, čuvena kompanija za razvoj igara, donela je sjajne vesti tokom otvaranja Blizzcona 2023. Dok se Overwatch 2 neprekidno poboljšava i unapređuje, fanovi su dobili uvid u ono što ih očekuje u 2024. godini. Među glavnim vestima bile su najave tri nova heroja i uvođenje uzbudljivog novog PvP moda.

Prvi heroj predstavljen u rosteru Overwatch 2 bio je Mauga, sledeći heroj tenk klase. Igrači su sa oduševljenjem saznali da će Mauga biti igriv ovog vikenda kao deo testnog perioda dostupnog svima, pružajući unapred uvid ono što dolazi. Međutim, Blizzard se nije zaustavio tu. Direktor Aaron Keller predstavio je još dva heroja planirana za 2024. godinu.

Iako informacije o ovim herojima nisu toliko detaljne, znamo njihove klase. Prva heroina, po imenu Venture, spada u kategoriju “damage hero”. Venture je prikazana kako koristi oružje slično teškoj bušilici i penjačku sekiru za pojasom, što je ostavilo fanove da nagađaju o njenim unikatnim sposobnostima i stilu borbe.

Druga heroina, pod imenom Space Ranger, klasifikovana je kao “support”. Prikazana slika sugeriše futuristički izgled inspirisan naučnom fantastikom, u poređenju sa Venture-om, što je izazvalo uzbuđenje među fanovima koji željno očekuju da saznaju još više o njihovoj ulozi i sposobnostima.

Pored ovih teasera heroina, Blizzard je najavio šta još ima u pripremi za najvernije fanove. Najavljen je nov PvP režim igre pod nazivom “Clash”, koji će debitovati 2024. godine. Clash je novi PvP režim igre koji uključuje pet ciljeva i igrače koji se kreću napred-nazad između njih dok jedan tim ne zauzme svih pet.

Blizzard Overwatch 2 dobija i novi režim

Ovaj režim obećava intenzivnu akciju u kojoj se timovi nadmeću za kontrolu, čineći PvP iskustvo u Overwatch 2 još uzbudljivijim. Novi režim će se odvijati na mapi inspirisanoj Hanamurom, klasičnoj mapi koja je prethodno povučena iz Quickplay i Competitive moda kada su dvosmerni režimi bili uklonjeni.

Ljubitelji Competitive moda takođe su dobili nešto čemu mogu da se raduju, jer je Blizzard nagovestio obnovljene nagrade u rangirnom režimu. Iako detalji nisu otkriveni, očekuje se da će ova promena poboljšati iskustvo za iskusne igrače, piše Kotaku.

Jedno primetno odsustvo iz najava je bilo pominjanje novih misija u priči. PvE režim Overwatch 2 je bio ključna prodajna tačka nastavka, i fanovi sa nestrpljenjem očekuju nastavak igre i priče.

Još uvek nije jasno kada ili da li će naredni skup priča biti dodat, ali fanovi se nadaju da će biti deo Blizardovih planova za 2024. godinu, jer bi duže čekanje na nove PvE sadržaje bilo razočaravajuće za ovu, veoma posvećenu zajednicu.

Dok se razvoj Overwatch 2 nastavlja, budućnost izgleda obećavajuće sa novim herojima, režimima igre i unapređenjima na vidiku. Fanovi mogu samo da se nadaju da će bogato iskustvo priče koje ih je očaralo u originalnom Overwatchu uskoro vratiti, čineći 2024. godinu uzbudljivom za univerzum ove igre.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Kuranjonja

    Kako izgleda vest o gejmingu kad piše neko ko ne zna ništa o gejmingu. Overwatch 2 je igra koja je izašla pre više od godinu dana. Doslovno kreće 8. sezona. O čemu ovaj čovek priča?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi