Epic Games Store nastavlja sa akcijama i do 23. novembra nudi dve besplatne igre

Dve besplatne igre čekaju vas na Epic Games Store sajtu do 23. novembra i to postapokaliptična Surviving the Aftermath, kao i avanturistički RPG Earthlock

Epic Games Store nastavlja sa akcijama i do 23. novembra nudi dve besplatne igre

S obzirom na to da je četvrtkom uglavnom dan preseka kada Epic Games Store na listu privremeno besplatnih igara menja, odnosno stavlja nove naslove – do 23. novembra čekaju vas dve besplatne igre.

U prevodu – ukoliko ih dodate u svoju biblioteku do ovog datuma do 17:00, besplatno će biti vaše zauvek, umesto da ih kupite za 60 dolara.

Epic Games Store ponudio je postapokaliptični naslov Surviving the Aftermath

Jedna od dve besplatne igre je strategijski, a istovremeno i tzv. City Builder naslov koji uključuje i simulaciju. Surviving the Aftermath je igra za jednog igrača, a pred vas postavlja zadatak da preživite i napredujete u postapokaliptičnoj budućnosti.

Treba da izgradite ultimativnu koloniju otpornu na katastrofe, zaštitite njene pripadnike i vratite civilizaciju u razoreni svet. Resursi su vam oskudni, ali morate se kretati dalje od kolonije u pustoš kako biste ih prikupili, otkrili suparničke kolonije i otkrili svetske tajne.

Svet koji vodite može da sadrži više od 130 zgrada koje potom treba da sačuvate od sveta ispunjenog opasnostima u koje spadaju i prirodne katastrofe. Resursima kolonije upravljaju stručnjaci koje vi zaposlite, svaki sa svojim veštinama i motivacijom.

Međutim, preživeti u postpokaliptična vremena znači i donošenje naizgled nemogućih odluka.

Sudbina kolonije zavisi od vaše procene i svaki izbor koji napravite može uticati na opstanak kolonije u budućnosti.

Drugi besplatni izbor je avanturistički RPG Earthlock

Epic Games Store uz postapokalipsu nudi i RPG odnosno „Role Playing Game“ igru Earthclock koja inače nosi oznaku Pegi 7 što podrazumeva izvesnu dozu nasilja koje može uplašiti mlađu decu. I ova igra u redovnim okolnostima košta 30 dolara, kao i Surviving the Aftermath, što znači da ako ih obe dodate u svoju biblioteku na nalogu, praktično štedite 60 dolara.

Earthlock je igra inspirisana klasičnim 3D RPG naslovima iz kasnih devedesetih godina, sa novim pristupom borbi zasnovanoj na potezima i napredovanju karaktera i takođe je naslov koji podrazumeva jednog igrača.

U njoj imate zadatak da krenete na putovanje i spasite „prelepi“ svet Umbra, planetu koja je prestala da se okreće pre više hiljada ciklusa rotacije. Zadatak počinje misijom spasavanja ujaka protagoniste Ejmona iz kandži drevnog kulta, a ubrzo prerasta u avanturu koja je nastajala vekovima. Morate okupiti grupu heroja kako biste sprečili da se razorna prošlost ponovi. Planeta u sebi ima rastuće zlo koje morate da sprečite strategijskim odlukama koje će voditi vaše heroje u borbi protiv neprijatelja.

Detalje o sistemskim zahtevima ove dve besplatne igre, kao i svaki put, možete pronaći na Epic Games Store sajtu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (6)
  1. nemanjahtc

    Jel se free download podrazumeva samo za Windows platformu?

  2. Sass Drake

    Jel se free download podrazumeva samo za Windows platformu?

    Igre se trajno povežu za tvoj nalog, a download i igranje zavise od toga da li psotoji verzija igre i za ostale OS.

  3. nemanjahtc

    Ja sam povezao preko email-a, a kada odem na PS Store, trazi mi da platim igru...taj nalog, tj mejl mi je na PS Store-u

  4. Johnny_z11

    Windows je operativni sistem za PC platformu. Igre koje Epic daje su za PC, ne za ostale platforme, tacnije nisu za konzole.

  5. Sass Drake

    Ja sam povezao preko email-a, a kada odem na PS Store, trazi mi da platim igru...taj nalog, tj mejl mi je na PS Store-u

    Šta ćeš na PS Store kad se ne dijeli tamo igra bespaltno. :D

  6. nemanjahtc

    Eeeh...znaci samo free za PC 😔

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi