Guardians of the Galaxy, nepravedno zapostavljena igra, sada je besplatna na Epic Games Store

Guardians of the Galaxy, igra objavljena od strane Eidos Montreala i Square Enix u oktobru 2021, trenutno je besplatna na Epikovoj prodavnici do 11. januara

Guardians of the Galaxy, nepravedno zapostavljena igra, sada je besplatna na Epic Games Store

Ako ste nedavno skakali između nebodera Njujorka kao Spider-Man u najnovijoj blokbaster igri Marvela, čeka vas još jedna sjajna avantura na Epic Games Store-u. Marvelov Guardians of the Galaxy, igra objavljena od strane Eidos Montreala i Square Enixa u oktobru 2021, trenutno je besplatna na Epikovoj digitalnoj prodavnici do 11. januara, čime se obeležava završetak prazničnog perioda na Epic Games Store-u, kada su igre deljene besplatno.

Iako je Marvel Cinematic Universe postigao ogroman uspeh sa filmovima o Čuvarima galaksije, ova gejming adaptacija nudi jedinstveno i uzbudljivo iskustvo. Nasuprot bilo kakvim pretpostavkama da je samo prateći deo, Marvelovi Guardians of the Galaxy pričaju emotivno nabijenu priču o pronađenoj porodici i očinstvu.

Crpeći inspiraciju iz omiljenih likova prikazanih u filmovima Džejmsa Gana, igra uspešno reinterpretira borbe poznatih likova poput Gamore i Draksa, predstavljajući ih na svež i kreativan način. Interaktivna priroda video igara omogućava intimno istraživanje narativa, nešto što nije moguće samo pasivnim gledanjem filmova.

Guardians of the Galaxy zaslužuje mesto u vašoj biblioteci

Jedna od istaknutih karakteristika igre je fokus na Star-Lordu kao liku koji se može igrati, omogućavajući igračima da kontrolišu harizmatičnog vođu dok pozivaju pomoć drugih Čuvara tokom akcionih sekvenci. Ova jedinstvena dinamika dodaje sloj strategije i timskog rada, čineći gejmplej zabavnijim i angažovanijim.

Po svom prvobitnom izdanju, Čuvari galaksije Marvela prijatno su iznenadili igrače i kritičare. Igra je dobila pozitivne recenzije za svoju zanimljivu priču i uzbudljiv gejmplej. Bez obzira na kritički uspeh, naslov nije uspeo da ispuni prodajna očekivanja postavljena od strane Square Enixa. Ovo može biti posledica mlake reakcije na Marvel’s Avengers, live-service igru koju je ista kompanija objavila godinu dana ranije.

U roku od godinu dana od izlaska Čuvara galaksije, Eidos Montreal se našao u novom vlasništvu, nakon što ga je kupila Embracer Group zajedno sa Crystal Dynamics i Square Enix Montreal, a sa njima i prava na igru. Iako je Embracer Group imao poslovne i finansijske izazove tokom 2023., Eidos Montreal ostaje ključni igrač u gejming industriji, aktivno radeći na neobjavljenom projektu.

Za one koji uživaju u superherojskim video igrama, Guardians of the Galaxy nude osvežavajuće i nedovoljno prepoznato iskustvo. Ne propustite priliku da preuzmete besplatan primerak sa ovog linka na Epic Games Store-u, gde je dostupan do 11. januara u 17h po našem vremenu (CET).

Bez obzira na to što je zanemaren u odnosu na velika imena poput Marvel’s Spider-Man 2 ili Suicide Squad: Kill the Justice League, ovaj skriveni dragulj zaslužuje mesto u vašoj gejming biblioteci.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (4)
  1. Svaka čast Epicu na giftovima. Ja već sad imam 236 igara na nalogu.Samo par kupljenih, sve ostalo gift od Epica.

  2. +1 jeste da nista ne igram ali prosle godine sam uzeo hitmena da igra i laricu odusevio sam se igrama i ako ne volim takve igre 😄

  3. Ja imam igraonicu. Napravio 22 naloga kad su delili GTAV. Što za igraonicu, što za gift kad prodam neki komp. Plus klincima, drugarima. Ne znam ni sam koliko. I svuda pazaren GTAV. Jedino sam zaboravio na svom nalogu. Tako da sam ovih dana konačno pazario GTAV za mene. 50% popust 15eu plus 33% popust preko kupona. Izašla me igra 10.04 dolara.

  4. Epic,Steam uvek imaju neku dobru besplatnu igru,samo se treba pratiti.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi