Legendarna GTA Trilogija stiže na Netflix biblioteku igara u decembru

Kultni Grand Theft Auto serijal, odnosno GTA Trilogija – The Definitive Edition sa tri legendarna naslova stiže na Netflix biblioteku igara 14. decembra

Legendarna GTA Trilogija stiže na Netflix biblioteku igara u decembru

Striming platforma Netflix, najpoznatija po filmovima i serijama, nastavlja ozbiljno da ulaže u gejming, a sada je najavila da legendarna Rockstar GTA Trilogija stiže u njenu biblioteku igara 14. decembra. Tako će deo serijala Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition koji se sastoji od tri i dalje veoma popularna naslova GTA: III, GTA: Vice City i GTA: San Andreas biti besplatno dostupan za Netflix pretplatnike, a svaki od njih ažuriran je i za mobilne uređaje.

Igre će biti dostupne preko Netflix aplikacije, ali i kao samostalne zasebne aplikacije za Android i iOS operativne sisteme. Iako su pomenuti naslovi napunili već mnogo godina, i po modernim gejming standardnima su zastareli, ova GTA Trilogija je i dalje veoma popularna među ljubiteljima jedne od najpoznatijih Rockstar franšiza. Grand Theft Auto III je praktično uspostavio tzv. open-world žanr, a njegovi nastavci su dodatno usavršili model.

Mnogi igrači i dalje smatraju da je GTA: San Andreas vrhunsko dostignuće serijala, nadmašujući čak i naslove koji su stigli posle njega. U svakom slučaju, ovi naslovi mogu vas zabaviti dok čekamo izlazak novog Grand Theft Auto VI naslova čiji trejler zvanično treba da izađe takođe u decembru.

Netflix je pre ovih naslova već dodao različite igre u svoju rastuću biblioteku uključujući Hades, Braid, Death’s Door i druge. Striming platforma takođe razvija i sopstvene igre zahvaljujući kupovini Night School studija igara koji stoji iza Oxenfree i Afterparty naslova.

Kupovina je već rezultirala plodom u vidu igre Oxenfree II: Lost Signals. To govori da Netflix ne želi da bude ograničen samo na strimovanje, već ozbiljno ulaganje u gejming, uključujući tu i naslove koji su inspirisani njegovim TV serijama kao što su Shadow and Bone, Money Heist i The Dragon Prince.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi