Zvanična GTA VI najava navodno stiže do kraja ove nedelje

Rockstar navodno objavljuje trejler dugoočekivanog nastavka Grand Theft Auto serijala u decembru, a zvanična GTA VI najava izgleda stiže do kraja ove nedelje

Zvanična GTA VI najava navodno stiže do kraja ove nedelje

Dugo, i za mnoge, željno iščekivani nastavak kultnog Grand Theft Auto gejming serijala – GTA VI se napokon bliži, a njegov izdavač Rockstar Games izgleda objavljuje trejler igre sledećeg meseca. Osim toga, zvanična GTA VI najava koja treba da otkrije detalje o nastavku franšize izgleda izlazi do kraja ove nedelje, tvrdi Bloomberg pozivajući se na anonimne izvore u industriji.

Iako je godinama unazad bilo mnogih glasina o izlasku i planovima za GTA VI, informacije o izlasku trejlera u decembru imaju dosta smisla, s obzirom na to da insajderi tvrde da će njegovo objavljivanje biti deo proslave 25. Rockstar godišnjice postojanja.

Grand Theft Auto jedna je od najpoznatijih i najpopularnijih gejming franšiza ikada, a deluje da nijedna video igra nije izazvala veći žar među fanovima, ali i investitorima, nego predstojeći nastavak serijala GTA VI.

Dok čekamo da izađe GTA VI najava sa detaljima, prisećamo se nelegalno objavljenih snimaka igre

Analitičari očekuju da će ova igra biti jedno od najznačajnijih gejming izdanja decenije. Njena prethodnica, Grand Theft Auto V iz sada, davne 2013. godine, prodata je u više od 185 miliona primeraka i ima titulu druge najprodavanije igre svih vremena, i nalazi se odmah iza Minecraft igre koja je imala tu prednost da se može igrati i na telefonima.

Iako je igra i dalje neobjavljena, neki ljubitelji franšize već su dobili uvid u nju zahvaljujući hakerima koji su objavili snimke iz rane GTA VI verzije tokom prošle godine. Ovi snimci prikazali su da je igra smeštena u izmišljenu verziju Majamija i ovog puta uključuje dvoje glavnih likova – muškarca i po prvi put u serijalu i ženskog protagnistu.

Ženski lik zove se Lucija i u objavljenom snimku prikazana je kako pljačka radnju, dok je u drugom snimku, za sada neimenovani muški protagonista prikazan kako se vozi u „Vice City metrou“, što je otkrilo da je u pitanju Majami. Rockstar je kasnije potvrdio sadržaj curenja informacija, ali je rekao da on ne pravi dugoročnu štetu objavljivanju igre, te da će ljubitelje na pravi način uvesti u igru onda kada ona bude spremna.

Međutim, tada je za hakovanje Rockstar okrivio dvojicu britanskih tinejdžera koja su kasnije osuđena u krivičnom postupku u Londonu. I dalje nije jasno kada će igra zvanično biti dostupna za igranje, ali je matična kompanija izdavača Take-Two ranije nagovestila da će to biti tokom 2024. godine, čemu se zvanično možemo radovati.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (6)
  1. Uffff koja ce to igretina da bude😱

  2. Zekovic

    We are very excited to let you know that in early December, we will release the first trailer for the next Grand Theft Auto. https://www.rockstargames.com/newswire/article/4kok877a13aa32/a-message-from-rockstar-games

  3. Uffff koja ce to igretina da bude😱

    Imaš neku dojavu? :p

    Samo da naprave dobar SP kao RDR2 a ne da SP traje par sati kao petica.

  4. Mislim da ce biti i bolje od rdr2 🤩

  5. sdnenad

    Već sam mislio da će V-cu da pečuju i krpe narednih 50 godina 😂 Koliko godina je star GTA V? 🤔

  6. Evo 11ta godina

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi