Resident Evil 9 ipak gleda u lansiranje početkom 2025.

Iako smo ranije čuli vesti o odlaganju novog gejming naslova, odnosno Resident Evil 9 nastavka, on bi ipak mogao da bude lansiran u januaru 2025. godine

Resident Evil 9 ipak gleda u lansiranje početkom 2025.

Uprkos nedavnim izveštajima o odlaganju sledećeg nastavka gejming franšize pod imenom Resident Evil, nove insajderske informacije otkrivaju suprotno. Naime, Resident Evil 9, igra koja će biti najveća u istoriji ovog serijala, ipak bi mogla da bude lansirana na vreme, odnosno početkom 2025. godine.

Gejmerski insajder Dask Golem, koji često deli informacije o Capcom naslovima, inače izdavaču RE igara, kaže da sledeći naslov ovog serijala cilja na januar sledeće godine kao vreme za lansiranje. Međutim, dešavalo se, kao i drugima, da i ovaj insajder pogreši.

Ipak, on kaže da bi igra uskoro trebalo da bude i zvanično najavljena, čime bi ona tako postala igra koja je u razvoju sedam godina, a navodno i iziskuje najveći budžet od svih RE igara do sada.

S obzirom na prethodne marketinške Capcom partnerstva, kao što je ono sa kompanijom Sony, u vezi sa RE, insajderi očekuju da će Resident Evil 9 biti najavljen na sledećem PlayStation Showcase događaju, koji bi trebalo da bude održan krajem maja. To je upravo i period pred Summer Games Fest i dosta pre letnje prezentacije kompanije Microsoft, koja se održava 9. juna.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi