Samsung lansirao Game Portal, onlajn gejming prodavnicu

Južnokorejska kompanija Samsung krajem juna lansirala je sopstvenu onlajn gejming prodavnicu Game Portal, za početak će biti dostupna samo u nekoliko zemalja

Samsung lansirao Game Portal, onlajn gejming prodavnicu

Kompanija Samsung objavila je da otvara Game Portal, svoju gejming internet prodavnicu. Game Portal će prvobitno biti dostupan u Nemačkoj, Italiji, Francuskoj, Španiji, Velikoj Britaniji, Brazilu i SAD, a trebalo bi da se proširi i bude dostupan u bar 30 zemalja, piše na sajtu kompanije.

U prodavnici će kupci moći da pazare različite gejming proizvode, od pametnih telefona preko televizora i monitora za igre. Uz to, portal treba korisnicima da pruži prilagođeni sadržaj za igre na osnovu njihovih preferencija.

Neki od dostupnih proizvoda uključuju Samsung Galaxy S23 Ultra telefon, Neo QLED 8K televizore kao i Odyssey OLED G9 monitor. Kako bi obeležio otvaranje, Samsung će nuditi popuste na nedavno predstavljene uređaje.

Kompanija, inače, u ponudi već ima Samsung Gaming Hub, platformu koja objedinjuje različite gejmerske usluge u koje spadaju Xbox Cloud Gaming, NVIDIA GeForce Now i Amazon Luna. Ova platforma je dostupna na pametnim televizorima kompanije lansiranim prošle i ove godine.

Fokus na gejming u kompaniji javlja se iz potreba kupaca, jer su igre postale sastavni deo životnog stila potrošača, posebno za milenijalse i generaciju Z, tvrdi potpredsednica firme Samsung Evelin Kim.

I dalje nije objavljeno koje sve zemlje spadaju u 30 planiranih u kojima će prodavnica biti dostupna, ali sa obzirom na to da je ona već dostupna u nekim zemljama u Evropi, možda uskoro ona obuhvati i Srbiju.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi