Sony otkrio koje su besplatne PlayStation Plus igre za januar 2024.

Sony je danas i zvanično objavio prvi set besplatnih PlayStation Plus igara koje pretplatnici mogu preuzeti u januaru 2024.

Sony otkrio koje su besplatne PlayStation Plus igre za januar 2024.

Sony je danas i zvanično objavio prvi set besplatnih PlayStation Plus igara koje pretplatnici mogu preuzeti u januaru 2024.

Sony je zvanično objavio prve besplatne PlayStation Plus igre za 2024. godinu, a ove naslove će pretplatnici moći preuzeti u utorak, 2. januara. Svaki mesec, pretplatnici PlayStation Plus usluge dobijaju novi set besplatnih igara.

Besplatne igre svakog meseca dostupne su svim Playstation Plus pretplatnicima, bez obzira da li su prijavljeni za PS Plus Essential, PS Plus Extra ili PS Plus Premium.

Nove besplatne PS Plus igre uvek su dostupne prvog utorka u mesecu, a njihova najava se obično, mada ne uvek, dešava poslednje srede prethodnog meseca. To je upravo ono što se dogodilo sa besplatnim PS Plus igrama za januar 2024, koje su sada otkrivene.

Besplatne igre na PlayStation Plus od 2. januara

Počevši od utorka, 2. januara 2024, pretplatnici PS Plus usluge moći će da dodaju igre A Plague Tale: Requiem, Evil West i Nobody Saves the World, svojim kolekcijama. I za razliku od PS Plus Extra i Premium igara, ove igre će ostati dostupne pretplatnicima neograničeno dok god su prijavljeni na Sony uslugu.

Pretplatnici PS Plus-a koji još nisu igrali ove naslove očekuje prijatno iznenađenje, jer su sve tri sjajne igre i postavljaju visoke standarde za besplatne PS Plus igre u 2024. godini.

Za one koji nisu upoznati sa besplatnim PS Plus igrama za januar 2024, A Plague Tale: Requiem je nagrađivana akcija-avanturistička igra sa elementima skrivanja koju je razvio Asobo Studio, a prvi put je objavljena 2022. godine.

Direktni nastavak igre A Plague Tale: Innocence, Requiem gura franšizu napred na velika vrata, nudeći znatno poboljšanu grafiku, usavršen gameplay i uzbudljivu priču koja drži fanove od početka igre do samog kraja. Bitno je napomenuti da A Plague Tale: Requiem nema izdanje za PS4, pa će je moći igrati samo pretplatnici PS Plus-a na PS5 sledećeg meseca.

Srećom za one koji još nisu nadogradili svoju konzolu na najnoviji model Sony-ja, kako Evil West tako i Nobody Saves the World će biti dostupne pretplatnicima PS Plus-a i na PS4 i na PS5 od 2. januara. Evil West je pucačina iz trećeg lica o organizaciji lovaca na vampire na Divljem zapadu koji je dobio pomalo pomešane recenzije kada je prvi put lansiran 2022. godine, ali se često naziva jednom od najpotcenjenijih igara te godine.

Sa druge strane, Nobody Saves the World je kooperativna igra gde igrači mogu da se transformišu u različite likove i stvorenja, koristeći njihove jedinstvene sposobnosti kako bi prešli igru i borili se protiv neprijatelja.

Pored besplatnih igara, pretplatnici PlayStation Plus usluge obradovaće se besplatnom bonus poklonu u prvom mesecu naredne godine. Od 2. januara, pretplatnici PlayStation Plus mogu preuzeti Syrinx Collection za besplatnu igru Warframe, koja im donosi oružje, oklop i još mnogo toga.

Dok Playstation Plus pretplatnici s nestrpljenjem očekuju sav besplatan sadržaj koji mogu preuzeti u januaru, još uvek imaju vremena da preuzmu besplatne PS Plus igre za decembar 2023. godine. Decembarski lineup uključivao je LEGO 2K Drive, Powerwash Simulator i Sable.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi