AMD Radeon Anti Lag 2 dostupan u Counter Strike 2: Malo kašnjenje i brz odziv se vraćaju bolji nego ikad

AMD je objavio prve tehničke podatke o novoj AMD Radeon Anti Lag 2 poboljšanoj verziji prethodnog AMD Radeon Anti Lag+ izdanja. Od sada je dostupan u Counter Strike 2

AMD Radeon Anti Lag 2 dostupan u Counter Strike 2: Malo kašnjenje i brz odziv se vraćaju bolji nego ikad

Radeon Anti Lag 2 je redizajniran kao tehnologija ugrađena u samu igru, a ne kao funkcija zasnovana na drajveru. AMD je blisko sarađivao sa kompanijom Valve kako bi integrisao Radeon Anti Lag 2 direktno u Counter Strike 2 (CS 2) kao deo poboljšanja same igre, a sada je objavio i prve tehničke podatke o novoj mogućnosti.

Radeon Anti Lag tehnologija je dizajnirana da smanji kašnjenje od trenutka klika na miš do momenta prikaza prikaza rekacije na kadru igre koji se prikazuje na monitoru, a sve u cilju glatkog gejmpleja sa boljim i bržim odzivom na vaše komande što vam omogućuje da budete uspešniji u takmičarskim igrama brzog tempa.

Radeon Anti Lag 2 omogućuje brže reakcije u igrama

Radeon Anti Lag 2 unapređuje Anti Lag na novi i kvalitetniji nivo, optimizacijom poravnanja frejmova i CPU tempa unutar samog koda igre, nadmašujući mogućnosti tradicionalnih rešenja koja se baziraju na GPU drajveru. Unapređene mogućnosti poboljšane Anti Lag 2 funkcije uključuju:

  • Značajno smanjenje kašnjenja: Pruža prosečno smanjenje kašnjenja od 37% uz uključenu Radeon Anti Lag 2 funkcionalnost na sistemima sa grafičkim karticama iz Radeon RX 7000 serije i procesorima serije Ryzen 8000 G.
  • Odziv bez premca: Radeon Anti Lag 2 donosi smanjenje kašnjenja od 95% u poređenju sa originalnim Anti Lag sistemom zasnovanim na drajveru.
  • Igranje bez brige: Kao tehnologija integrisana u igru, Anti Lag 2 neometano radi sa partnerskim naslovima, osiguravajući glatko iskustvo igranja. Nečete biti „banovani“ niti optuženi za varanje u igrama.

Nakon tehnološkog dela pripreme i testiranja, AMD će objaviti Radeon Anti Lag 2 SDK za programere igara na GPUOpen.com platformi, a tada možete očekivati da će Radeon Anti Lag 2 postati dostupan u više igara.

Za više informacija o Radeon Anti Lag 2, posetite AMD web portal. Možete preuzeti Adrenalin drajver za tehnički pregled i testiranje, kako biste uključili Radeon Anti Lag 2 u CS 2 igri sa ove stranice. Radeon Anti Lag 2 je kompatibilan sa AMD RDNA i novijim arhitekturama na Radeon grafičkim kartama i integrisanom grafičkom jezgru u okviru Ryzen APU serije procesora.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi