Cooler Master lansira CMODX.com, vrhunac tehnološkog načina života

CMODX.com je mesto gde se luksuz susreće sa tehnologijom u formi svakodnevnog života

Cooler Master lansira CMODX.com, vrhunac tehnološkog načina života

Cooler Master, je svakako jedan od vodećih inovatora na polju razvoja PC hardvera. Danas je najavio lansiranje CMODX, nove internet stranice koja nudi prefinjeno iskustvo kupovine Cooler Master proizvoda iz oblasti vrhunske tehnologije. CMODX je zamišljen da redefiniše iskustvo kupovine tehnologije, nudeći spoj luksuza i inovacija.

Pedantno izrađeni proizvodi na cmodk.com su skrojeni da zadovolje istančan ukuse specifičnog segmenta tehnoloških entuzijasta. Ponuda uključuje Orb X, poluzatvorenu radnu stanicu koja je fuzija luksuza i najsavremenije tehnologije, nudeći sasvim lično, tehnološko iskustvo bez premca u ovom delu industrije. Pored toga, Sneaker X, računar sa stilom, naglašava težnju ovog brenda da izađe iz šablona PC stereotipa. Ovaj raznolik i sofisticiran asortiman postavlja Cooler Master na čelo tehnološke industrije, postavljajući nove standarde u oblasti luksuznih i inovativnih proizvoda.

Cosmos Infinity, ograničeno izdanje, predstavlja svojevrsnu tehno umetnost u obliku luksuzne tehnologije za sve one koji sami sklapaju svoje računare. Gejming stolica Motion – 1 i Sync X pružaju nezaboravan osećaj i iskustvo gejmerima ali i ljubiteljima kućnog bioskopa. Shark X je računar koji uzvraća, trebalo bi da se dopadne korisnicima koji znaju šta žele usklađujući svoje potrebe i želje sa kompanijom koja zna da uzvrati poverenje.

„Proizvodi koji se nude na cmodk.com ne odnose se samo na tehnologiju, već na stil života“, kaže Jimmi Sha, izvršni direktor Cooler Master-a. „Nudimo spoj luksuza i inovacije, pružajući našim korisnicima proizvode koji nisu samo funkcionalni, već služe i kao izraz ličnog stila i ukusa.“

CMODKS internet lokacija nudi detaljne informacije, vrhunsku prezentaciju i prefinjeno iskustvo kupovine. To je destinacija za sve one koji očekuju nešto više od svoje tehnologije, one koji generalno cene i tragaju za lepšim stvarima u životu.

Za više informacija o ponudi proizvoda posetite www.cmodx.com.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi