Konačno i Cooler Master počeo da prodaje gotove konfiguracije

Pa kad mogu manje poznati, može i jedno ime poput Cooler Master-a da ponudi viziju svog savršenog gejming PC-a

Cooler Master je zvanično najavio osnivanje nove divizije, CMODX, sa ciljem kreiranja nove platforme za internet prodaju na kojoj će snadbevati gejmere i entuzijaste sa najsavremenijim računarskim sistemima i konfiguracijama, Hi-tech modifikacijama računara i drugom vrhunskom tehnologijom koja uključuje proizvode ove renomirane kompanije, ali i nekih  od najvećih svetskih brendova iz ovog dela PC tržišta. Ovim korakom Cooler Master omogućava igračima da uz najmanje muke i brige oko izbora, uklapanja i sastavljanja, dobiju moćnu “battle-station” konfiguraciju za ultimativan gejming osećaj i iskustvo poput profesionalnih igrača.
Novi ogranak kompanije Cooler Master, CMODX je zvanično počeo sa radom. Istovremeno, lansirao je  Cosmos Infinity računar. To je prvi put da je Cooler Master počeo sa prodajom svojih vrhunskih i kompletno hardverski konfigurisanih računara pod svojim brendom. Dotični Cosmos Infinity je zapravo računar kojim se slavi jubilej  30. godišnjice postojanja i ograničen je na samo 1000 jedinica koje će se prodavati širom sveta, a između ostalog sadrži: MasterLiquid PL360 Flux 30th Anniversari Edition, V1300 PLATINUM 30th Anniversary Edition Power Supply i 120mm Anniversary Edition Mobius Fan.
CM_cosmos_infinity.jpg 
Ograničeno izdanje Cosmos Infinity računara pored pomenutih ekskluzivnih Cooler Master komponenti će koristiti Intel Core i9 ili AMD Ryzen 9 CPU. Najjača verzija će biti opremljena GeForce RTX 3080 Ti grafičkom karticom, 32 GB DDR5-5200 memorije, 2TB M.2 Gen 4 SSD-ovima kako bi se igračima i kreatorima sadržaja omogućile top performanse i najbolje moguće iskustvo tokom rada.
Cosmos Infinity konfiguracija biće dostupna za prodaju krajem septembra.
U budućnosti, CMODX će takođe objaviti neka ekskluzivna kućišta poput: Sneaker X, Shark X i Mini X, tako da ukoliko želite da ostanete u toku sa zbivanjima na CMODX obavezno posetitie njihovu stranicu.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi