Copilot od sada dozvoljava Windows 11 korisnicima da upravljaju svojim Android telefonima

Upravljajte Android 14 telefonom direktno sa vašeg PC računara uz Copilot Microsoft AI funkcije, preko Phone Linka

Copilot od sada dozvoljava Windows 11 korisnicima da upravljaju svojim Android telefonima

Microsoft AI usluga, Copilot, od sada vam omogućava da upravljate svojim Android 14 telefonom i to direktno sa vaših Windows 11 računara. Ako ste povezali svoj Android uređaj putem Phone Linka, AI asistent može preuzimati poruke, postavljati alarme i dostavljati druge informacije.

Da biste koristili uslugu, morate prvo posetiti copilot.microsoft.com na web stranicu. Aktivirajte Phone dodatak putem menija sa tri crtice i zatim šaljite kratke zahteve Copilotu.

Imajte na umu da za svaki pojedinačni zahtev, trebati oko minut vremena da se obradi i da odgovori zbog različitih poteškoća u povezivanju.

Phone Link, Windows usluga, omogućava vam da povežete telefone sa PC-jem ili laptop računarom. Treba da preuzmete Windows aplikaciju sa Google Play prodavnice. Neke kompanije, poput Samsung, Honor i grupe Oplus (Oppo, OnePlus, Realme), nude potpuni pristup uređaju, omogućavajući kompletno daljinsko upravljanje telefonom, prenosi GSMarena.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi