Džaba proveravate da li je stiglo ažuriranje - Android 14 odložen za oktobar

Iako su mnogi proizvođači zdušno najavljivali nove verzije svojih korisničkih interfejsa koje se oslanjaju na Android 14, izgleda da ćemo morati još da čekamo

Džaba proveravate da li je stiglo ažuriranje - Android 14 odložen za oktobar

Prema informacijama koje je na X mreži objavio jedan od poznatijih insajdera Mišal Rahman, zvanično predstavljanje Android 14 operativnog sistema je pomereno, i to ne samo za Android korisnike, već i za OEM proizvođače.

Neimenovani izvor sa kojim je Rahman pričao kaže da je zvanično objavljivanje izvornog koda Android 14 operativnog sistema pomereno za naredni mesec, prenosi Droid-Life. U zvaničnom saopštenju se navodi da će najnovije bezbednosne napomene biti objavljene 4. oktobra, što će najverovatnije i biti novi dan premijere.

Pixel 8 premijera i Android 14 u istom danu

Da li se neko u kompaniji Google predomislio kada je premijera u pitanju i odlučio da spoji Pixel 8 zvaničnu premijeru sa Android 14, nismo baš sigurni, ali smo mi malo matori da verujemo u slučajnosti. Sa druge strane, ovo bi bio presedan, jer se nikada pre nije desilo da se poklopi premijera novog Pixel telefona i novog Android operativnog sistema.

Za sve vas koji neprestano osvežavate deo sa ažuriranjima u nadi da će vam uskoro stići novi Android 14, možda je vreme da odmorite prste jedno mesec dana, dok sve ne bude spremno.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Pa ima smisla i bolje je da se ispravi beta verzijom još što se da ispraviti. Ništa strasno, bolje da bude ispeglan sistem nego da ima bagove.
    Koristim Pixel 7,telefon je odlican u svakom pogledu.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi