Google Maps kod u beta verziji otkriva da aplikacija možda dobija sopstvenog četbota

Četbot u aplikaciji sa mapama mogao bi da nam pomogne da se lakše krećemo, a da će ga Google možda dodati u svoju aplikaciju otkriva nam Google Maps kod

Google Maps kod u beta verziji otkriva da aplikacija možda dobija sopstvenog četbota

Beta verzije aplikacije uglavnom podrazumevaju testiranje novih funkcija koje bi one trebalo da dobiju, a programski Google Maps kod u jednoj od takvih verzija otkriva da nam sledećim ažuriranjem ona izgleda donosi sopstvenog četbota. Međutim, iako bi četbot na aplikaciji sa mapama načelno mogao biti koristan posebno ukoliko ima glasovne komande, to bi takođe mogla da bude funkcija koju niko ne koristi.

Google Maps v11.105 verzija obuhvata nizove koda koji sugerišu da izgleda stiže ovakva funkcija u aplikaciju, otkriva Android Authority skrećući pažnju na sajt APKMirror koji pomaže da se predvide opcije koje bi u budućnosti mogle da stignu na aplikacije.

To upravo omogućavaju nizovi programskih kodova, kao što je u ovom slučaju Google Maps kod, ali nažalost osim toga, za sada on ne otkriva ništa drugo, što možete videti u nastavku teksta.

Google Maps kod u beta verziji v.11.105:

Ovi nizovi sugerišu da je „convo_contribs“ povezan sa četbotom, ali trenutno se nigde ne spominje veštačka inteligencija, pa za sada ne deluje da će to biti generativni AI četbot, već samo čebot. Google nije odgovorio na pitanja o eventualnom planovima za ovakvu funkciju u svojoj aplikaciji, ali ukoliko bude novina u ovom pogledu, to će sigurno biti objavljeno.

Moguće je da će Google Maps četbot moći da pomaže u navigaciji ili evenutalno pomoći korisnicima da saznaju više o lokaciji na koju žele da idu. Međutim, to je samo pretpostavka, a mogućnosti su beskrajne, te je najbolje da sačekamo zvanično ažuriranje i najavu novih funkcija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi