Objavljen spisak telefona koji dobijaju Honor MagicOS 7.1

Kompanija Honor objavila je spisak telefona koji dobijaju novi MagicOS 7.1 korisnički interfejs i dinamiku ažuriranja za sve modele koji su na spisku

Objavljen spisak telefona koji dobijaju Honor MagicOS 7.1

Honor je objavio raspored dolaska Honor MagicOS 7.1 korisničkog interfejsa za niz Honor pametnih telefona, dodatno ojačavajući svoju posvećenost pružanju besprekornih, inteligentnih iskustava potrošačima širom sveta. Dodatno pojačavajući besprekornu saradnju na više sistema, uređaja i ekosistema, najnoviji Honor MagicOS 7.1 uvodi nove funkcije i unapređenja koja transformišu iskustva okrenuta ka uređajima i okrenuta ka korisniku.

Honor MagicOS 7.1 ažuriranje je sada dostupno za Honor Magic4 Pro i stizaće u fazama do velikog broja Honor pametnih telefona. Početkom drugog kvartala 2023. godine, Honor 70, Honor 50, Honor 50 Lite, Honor Magic4 Lite i Honor Magic4 Lite 5G će dobijati ažuriranje. Honor Magic5 Lite 5G, Honor X7 i Honor X8 počeće da dobijaju ažuriranja u trećem kvartalu 2023.

„Najnoviji MagicOS 7.1 svedoči o Honor tehnologiji okrenutoj ka ljudima i našoj posvećenosti stvaranju novog inteligentnog sveta za svakoga. Honor MagicOS 7.1 dolazi sa unapređenim mogućnostima povezivanja i saradnje između različitih uređaja, i postavlja korisnika u centar svih interakcija uređaja, ohrabrujući ih da urade još više sa svojim Honor uređajima”, rekao je George Zhao, izvršni direktor Honor Device Co, Ltd.

Zasnovan na Android 13 operativnom sistemu, Honor MagicOS 7.1 nudi širok spektar pametnih funkcija koje pomažu korisnicima da dodatno povećaju svoju produktivnost. Olakšavajući deljenje usluga između uređaja, MagicRing eliminiše potrebu za ručnim povezivanjem između dve tačke, koje se obično viđaju u tradicionalnim rešenjima. Ova funkcija omogućava da se više uređaja automatski poveže jedan sa drugim, uz kontrolu više uređaja i znaju o položaju koji čini korišćenje više ekrana istovremeno mnogo lakšim.

Pored prenosa datoteka, primanja dolaznih poziva i obaveštenja o porukama, ova saradnja između uređaja omogućava korisnicima da koriste jednu tastaturu i miša na više uređaja, pomažući korisnicima da obavljaju svakodnevne zadatke sa izuzetnom efikasnošću.

Poboljšani Honor Notes dodaje podršku za novi pokret prevlačenja sa tri prsta nadole, za brzo obeležavanje informacija i uvodi PDF beleške i audio i tekstualnu sinhronizaciju, kako bi se poboljšala produktivnost korisnika koji su stalno u pokretu. Honor Notes takođe podržava sinhronizaciju podataka i saradnju između uređaja, pružajući veću pogodnost i osiguravajući da korisnici uvek imaju pristup svojim beleškama, bez obzira koji od svojih Honor uređaja imaju sa sobom.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi