Plati, pa komentariši: X (Twitter) sad omogućava da ograničite komentarisanje svoje objave samo na pretplatnike

Društvena mreža X (Twitter) uvela je novu funkciju i sada vam omogućava da ograničite komentarisanje svoje objave samo na one koji plaćaju pretplatu

Plati, pa komentariši: X (Twitter) sad omogućava da ograničite komentarisanje svoje objave samo na pretplatnike

Sada možete naterati ljude da plate Ilonu Masku da bi razgovarali sa vama na društvenoj mreži X (Twitter). U prevodu, X je uveo još jednu opciju koja vam dozvoljava da odredite ko može da vam komentariše objave, tako što, između ostalog, omogućava da ograničite komentarisanje samo na pretplatnike.

Sada, kada određujete ko može da vam odgovara na objavu, osim: „svih“, „naloga koje pratite“ i „naloga koje pominjete“ imate još jednu, četvrtu opciju koja ograničava komentare samo na „verifikovane naloge“. Verifikovani nalozi su oni sa plavom kvačicom, odnosno oni koji plaćaju pretplatu osam dolara mesečno za korišćenje ove društvene mreže sa određenim pogodnostima.

Ukoliko izaberete najnoviju opciju ograničavanja komentara, samo ljudi koji su deo pomenute, tzv. Premium pretplate moći će da odgovore na vaš tvit, odnosno objavu.

Dodatak je, kako izgleda, već uveden i na mobilne aplikacije i za desktop verziju ove društvene mreže, a ukoliko ga i dalje niste dobili, to bi trebalo da se desi veoma uskoro.

Ukoliko vam opcija deluje nepotrebno, onda tako verovatno i jeste, te je ne morate koristiti. Izgleda samo kao deo napora mreže da učini pretplatničku verziju privlačnijom. Tako od sada možda možete viđati eventualne rasprave koje su dozvoljene samo onima koji za to plaćaju.

Kada je u pitanju plaćanje i pretplata, nedavno je vlasnik ove mreže Ilon Mask pomenuo da razmatra mogućnost uvođenja obavezne pretplate za sve korisnike.

Kao deo ove priče, juče su se pojavile glasine i da mreža sada razmatra pretplatu na tri nivoa, koja bi određivala koliki broj reklama vidite na mreži u zavisnosti od toga za koji ste se paket odlučili. Međutim i dalje nema preciznih informacija o tome kako bi eventualna obavezna ili pretplata na tri nivoa još funkcionisala.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi