Samsung optimizuje AI funkcije za nadolazeće savitljive uređaje

Samsung lansira Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6 bez velikih hardverskih promena, ali sa novim AI funkcijama. Nova Galaxy AI tehnologija donosi inovacije kao što su Circle to Search i Live Translate, pružajući korisnicima pouzdanost i napredne mogućnosti na sklopivim uređajima

Samsung optimizuje AI funkcije za nadolazeće savitljive uređaje

Sa letom na pragu, mnogi Samsung fanovi sa nestrpljenjem iščekuju predstavljanje najnovijih sklopivih uređaja brenda, Galaxy Z Fold 6 i Z Flip 6. Ako su glasine i procurele informacije tačne, izgleda da Samsung neće napraviti velike hardverske promene na svojim sklopivim uređajima ove godine, što znači da se ponovo oslanja na svoje dosadašnje uspehe.

Dok će neki ovo videti kao lošu stvar, drugi će osećati sigurnost zahvaljujući pouzdanosti i doslednosti koje Samsung donosi sa svojim proizvodima. Naravno, hardver je samo jedan deo proizvoda kada su u pitanju pametni telefoni, sa softverom koji čini veliki deo toga.

Samsung optimizuje AI funkcije za korišćenje na savitljivim ekranima

S tim u vezi, izgleda da je brend spreman da donese deo svoje AI tehnologije na svoje predstojeće sklopive uređaje, jer je saopštenje za javnost istaklo neke od stvari koje možemo očekivati od brenda u bliskoj budućnosti.

Samsungov prvi pravi korak u AI svetu došao je sa serijom Galaxy S24, koja je predstavljena ranije ove godine. Brend je podelio svoju viziju korišćenja tehnologije sa Galaxy AI, donoseći niz korisnih i fantastičnih funkcija kao što je Circle to Search na svoje pametne telefone.

Naravno, uvođenje novih tehnologija korisnicima je vrlo delikatna stvar – previše toga može uništiti ono što ste izgradili, a premalo može značiti da korisnici čak ne razumeju kako im to koristi.

Srećom, Samsung je pogodio dobar balans, nudeći taman toliko AI funkcija u svojim uređajima da nisu zbunjujuće, a da zapravo budu vrlo korisne. Naravno, Samsung je uveo AI i na svoje druge telefone putem ažuriranja i samo je pitanje vremena kada će ova tehnologija stići i na buduće telefone. Što se tiče toga kako bi AI iskustvo moglo izgledati na sklopivim uređajima, to je stvar nagađanja. Ali brend će po svemu sudeći doneti nešto novo.

Prijavi se na nedeljni Benchmark newsletter
Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

U saopštenju za javnost, Samsung je naveo da će “optimizovati Galaxy AI iskustvo” za svoje predstojeće sklopive uređaje. Takođe su naveli da će kombinacija Galaxy AI sa njihovim sklopivim uređajima “otključati potpuno nove mogućnosti.” Još jedan uzbudljiv detalj koji je pomenut jeste da će Samsung doneti svoju popularnu funkciju Live Translate na druge telefone.

Naravno, moraćemo da sačekamo da vidimo kako će AI funkcije izgledati u toj prilagođenoj verziji na savitljivim uređajima, ali srećom, njihovo predstavljanje je veoma blizu, piše Android Police.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi