Samsung telefoni dobijaju Gemini AI panel sa svetlećim efektom koji veoma podseća na Siri

Samsung Galaxy telefoni dobijaju svetleći Gemini AI panel koji veoma liči na Apple Siri sa novim kontekstualnim menijem i opcijom za interakciju sa YouTube video sadržajem

Samsung telefoni dobijaju Gemini AI panel sa svetlećim efektom koji veoma podseća na Siri

Gemini AI asistent dobija novi svetleći panel koji veoma liči na Apple Siri. Google postepeno uvodi novu Gemini svetleću animaciju na Android telefone. Možete primetiti ovaj osveženi izgled dok pokrećete Gemini na svom Samsung Galaxy uređaju.

Interfejs Gemini AI asistenta uvodi svetleću animaciju koja okružuje panel. Slična animacija se može videti na uglovima ekrana u najnovijoj verziji iOS-a kada je Siri asistent aktiviran.

Tokom predstavljanja Pixel 9, Google je prikazao mnoge promene koje dolaze za Gemini. Gemini Live je prilično veliko iznenađenje, ali vizuelne promene su uvek dobrodošle. Osim nove animacije, Gemini je dodao i novi kontekstualni „overlay“.

Novi kontekstualni meni Gemini asistenta razume šta radite bez preuzimanja celog ekrana. Kompanija je prvi put najavila ovu mogućnost na I/O 2024 konferenciji, omogućavajući odgovor direktno na ekranu, umesto prebacivanja na Gemini.

Pored toga, Gemini je takođe dodao novu opciju “Ask about this video”, koja zamenjuje prethodnu opciju “Ask about this screen”. Ova opcija vam omogućava da zatražite sažetke ili postavite dodatna pitanja o sadržaju videa na YouTube-u.

Važno je napomenuti da se uvođenje nove funkcije odvija postepeno, što znači da je možda nećete odmah dobiti. Izgleda da se radi o proceduri uvođenja od strane odgovarajućih servera, tako da ažuriranje aplikacije nije ni potrebno. Ipak, držite svoje Google i Gemini aplikacije ažuriranim kako biste je dobili što pre, prenosi Sammy Fans.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi