Transformacija Twitter mreže: enkriptovane poruke, video i glasovni pozivi

Twitter mreža je najavila veliki broj novina, uključujući enkriptovane privatne poruke, nove emodžije, ali i podršku za glasovne i video pozive

Transformacija Twitter mreže: enkriptovane poruke, video i glasovni pozivi

Twitter je najavio niz novih funkcija, uključujući odgovore na direktne poruke (DM) i nove emodžije za direktne poruke. Ova društvena mreža takođe dobija dugo očekivanu funkciju enkripcije direktnih poruka, prema tvitu prvog čoveka Twitter mreže Ilona Maska.

Mask je najavio da bi šifrovane poruke – DM 1.0 trebalo da budu implementirane danas, prenosi Neowin.

Govoreći o odgovorima na direktne poruke, Mask kaže da ova funkcija omogućava korisnicima da odgovore na bilo koju poruku koju dobiju privatno. Poređenja radi, ovo je slično načinu na koji korisnici mogu da odgovore na pojedinačne poruke u aplikacijama kao što su WhatsApp, Instagram i Viber.

Mask je takođe rekao da će Twitter u budućnosti dobiti podršku za glasovne i video razgovore, omogućavajući korisnicima da razgovaraju sa drugima bez deljenja svojih brojeva telefona. Međutim, tačan vremenski okvir implementacije nove funkcije nije objavljen.

Početkom ove nedelje, Mask je najavio da će početi da gasi starije naloge koji su neaktivni “nekoliko godina”.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. Cineman


    View image at the forums

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi