WhatsApp beta dodaje mogućnost prebacivanja istorije razgovora bez Google Drive-a

WhatsApp beta za Android sada omogućava prebacivanje istorije razgovora bez potrebe za Google Drive-om

WhatsApp beta dodaje mogućnost prebacivanja istorije razgovora bez Google Drive-a

WhatsApp je tokom vikenda najavio mnoštvo novih funkcija i poboljšanja namenjenih boljem osećaju i iskustvu prilikom pozivanja. Mogućnost deljenja ekrana sa zvukom i povećanje broja učesnika video poziva su među najvažnijim promenama koje stižu korisnicima WhatsApp-a ove nedelje.

Međutim, ako ste prijavljeni u beta program, dobićete još više novih funkcija. Iako možda u početku neće raditi pravilno, uvek je lepo zaviriti u budućnost.

Uskoro lakše prebacivanje WhatsApp istorije razgovora

Najnoviji WhatsApp beta za Android 2.24.13.6 dodaje mogućnost prebacivanja istorije razgovora bez potrebe za korišćenjem Google Drive-a. Ova funkcija, koju je uočio WABetaInfo, izgleda da još nije spremna za testiranje, tako da čak i ako ste član beta programa, možda još uvek nemate pristup ovoj funkciji.

Srećom, ljudi iz WABetaInfo otkrili su funkciju i čak napravili snimak ekrana koji otkriva da WhatsApp zaista planira ukloniti potrebu za korišćenjem Google Drive-a za prebacivanje istorije razgovora na drugi telefon.

Iako je ova funkcija koja izgleda da je još uvek u razvoju, uočena samo za Android verziju aplikacije, malo je verovatno da korisnici iOS-a neće dobiti sličnu funkciju pre ili kasnije.

WhatsApp već nudi korisnicima opciju za prebacivanje istorije razgovora sa svojih starijih telefona, ali proces nije baš najsrećnije rešen, bez obzira da li koristite Android ili iOS uređaj. Nova funkcija je namenjena pojednostavljenju procesa prebacivanja istorije razgovora uklanjanjem bar jednog suvišnog koraka.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi