WhatsApp planira da omogući deljenje ekrana za zajedničko gledanje video snimaka i slušanje muzike

Aplikacija za onlajn komunikaciju WhatsApp planira da uvede opciju za zajedničko gledanje video snimaka i slušanje muzike uz pomoć deljenja ekrana

WhatsApp planira da omogući deljenje ekrana za zajedničko gledanje video snimaka i slušanje muzike

Jedna od aplikacija kompanije Meta, WhatsApp nastavlja da radi na novim funkcijama koje će unaprediti internet komunikaciju među njenim korisnicima. Jedan od najnovijih poteza je taj da ovog puta WhatsApp planira da omogući korisnicima zajedničko gledanje i slušanje audio i video snimaka, odnosno opciju da oni to istovremeno rade.

Funkcija je i dalje u fazi testiranja, a ona će omogućiti korisnicima da pokrenu takozvane „žurke gledanja“ (watch party), primećuje WaBetaInfo. Ta mogućnost trebalo bi da bude jednako dostupna kako na Android, tako i na iOS operativnim sistemima, tako da niko neće biti isključen.

Jedna od najboljih karakteristika predstojeće opcije je to što će svi korisnici u video pozivu moći da dele svoje ekrane sa drugima, i to u osnovi funkcioniše kao „watch party“ samo na platformi za instant razmenu poruka.

Takođe, opcija deljenja ekrana je funkcija koja već postoji na ovoj aplikaciji na Android uređajima, ali je ona ograničena samo na prikazivanje sadržaja ekrana, dok zvuk i dalje nije moguće podeliti. Nova opcija bi trebalo da popravi taj problem, a biće dozvoljena i mogućnost deljenja samo audio sadržaja.

Ipak, na to ćemo morati da sačekamo još neko vreme, s obzirom na to da je opcija i dalje u fazi testiranja i moguće je da će pre konačnog uvođenja biti malo izmenjena u odnosu na ono što o njoj sada znamo.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi