5 najboljih Motorola telefona koje trenutno možete da kupite

Motorola možda nije na radaru svih koji traže da kupe novi telefon, ali činjenica je da kompanija pravi neke od najboljih telefona na tržištu.

5 najboljih Motorola telefona koje trenutno možete da kupite

Bilo da su u pitanju jeftiniji modeli g serije ili vrhunski smartfoni edge i razr porodice, vrlo lako možete da pronađete telefon koji vama odgovara. Zato smo napravili listu najboljih Motorola telefona koje trenutno možete da kupite.

Ako se odlučite za neki od ovih modela, možete da očekujete elegantan dizajn, odlično trajanje baterije, ozbiljne specifikacije i možda najbolji Android softver na nekom smartfonu.

Odluka kompanije da ne komplikuje previše i dodaje zaista smislena unapređenja povrh Android softvera ispostavila se kao odlična odluka.

Motorola edge 40 pro – najbolji premijum telefon

Motorola edge 40 pro je trenutno najbolji telefon ove kompanije koji možete da kupite. U pitanju je premijum uređaj sa vrhunskim specifikacijama koje uključuju Snapdragon 8 Gen 2 procesor, 12GB radne memorije i odličan 6.67 inčni pOLED displej sa 165Hz osvežavanjem ekrana koje se retko viđa na nekom telefonu koji nije namenjen gejmerima.

Sve ovo upareno je sa izuzetnim sistemom kamera na poleđini koji čine 50MP glavni senzor sa optičkom stabilizacijom, ultraširoki objektiv i telefoto kamera. Tu je još i izuzetno brzo 125W punjenje.

Motorola edge 40 – najbolja vrednost za novac

U pitanju je jedan od najtanjih telefona na tržištu sa velikim 6.55 inčnim pOLED displejom i 144 Hz osvežavanjem ekrana. Kada su specifikacije u pitanju, edge 40 opremljen je najnovijim Mediatek Dimensity 8020 procesorom koji je uparen sa 8GB radne i 256GB interne memorije.

Sa zadnje strane smeštena je glavna kamera rezolucije 50MP sa najširim otvorom blende koji je trenutno dostupan na nekom telefonu – f/1.4, kao i ultraširoka kamera i Macro Vision senzor. U slučaju da se nađete u crvenom sa baterijom tu je brzo 68W punjenje koje će je vrlo brzo vratiti u zeleno.

Motorola razr 40 ultra – najbolji telefon na preklop

Novi savitljivi Motorola razr 40 ultra telefon predstavlja najbolji izbor za sve koji žele najnoviju tehnologiju, kompaktan dizajn i moćne specifikacije.

Pored izuzetno konkurentne cene, razr 40 ultra donosi unapređenja koja se ne mogu videti na drugim telefonima na preklop kao što je eksterni OLED displej koji zauzima celu prednju stranu i koji poseduje sve mogućnosti kao i glavni displej, pa je na njemu tako moguće gledati filmove, koristiti aplikacije, pratiti mape i odgovarati na poruke i pristigle notifikacije.

Odličan dizajn prate podjednako kvalitetne specifikacije koje uključuju Snapdragon 8+ Gen 1 procesor, 8/256GB konfiguraciju memorije i 50MP glavni senzor uparen sa ultraširokim objektivom i selfi kamerom.

Edge 30 fusion – ponuda koja se ne odbija

Motorola edge 30 fusion u izuzetnoj Viva Magenta boji je od trenutka predstavljanja bio odlična kupovina koja je sada postala još bolja jer je u ponudi sa besplatnim Moto Buds 600 ANC slušalicama  koje se izdvajaju zahvaljujući činjenici da ih pogoni Qualcomm Snapdragon Sound tehnologija.

Snapdragon Sound kombinuje vrhunsku Qualcomm konektivnost i mobilne audio tehnologije kako bi pružio muziku visoke rezolucije, kristalno čiste glasovne pozive i gejming bez ikakvog zastajkivanja uz superiornu vezu i produženo trajanje baterije.

Nova tehnologija funkcioniše tako što koristi super širokopojasni 32kHZ spektrum umesto standardne Bluetooth bežične konekcije uz Qualcomm aptX Voice kako bi pružila pozive sa čistijim zvukom i bogatijim kvalitetom glasa.

Ako pogledamo specifikacije, jasno je da edge 30 fusion zauzima jako visoko mesto u srednjoj klasi zahvaljujući Snadpragon 888+ procesoru, više neo velikodušnoj memoriji (8/128GB) i glavnoj 50MP kameri.

Sve ovo zaokružuje 6.55 inčni pOLED displej sa 144Hz osvežavanjem ekrana i Dolby Atmos stereo zvučnicima.

Motorola g72

Jako je teško izdvojiti se u moru telefona koji zapljuskuju srednju klasu, ali čini se da je Motoroli to ipak uspelo sa modelom g72

Motorola g72 poseduje gotovo sve, od super svetlog pOLED ekana, dužeg trajanja baterije, 3.5mm džeka za slušalice do više nego adekvatnih specifikacija, a tu je i čitač otiska prstiju smešten ispod ekrana.

Pored izuzetno sposobnog Mediatek Helio G99 procesora, Motorola g72 opremljena je i više nego dovoljnom količinom memorije za besprekoran multitasking i rad aplikacija bez ikakvog seckanja. Ovaj model u Srbiji dostupan je u dve memorijske konfiguracije – 6/128GB i 8/128GB.

Gejmeri će posebno osetiti veću količinu radne memorije, kao i 20% veću efikasnost procesora u igrama zahvaljujući 6nm čipsetu koji štedi bateriju, čak i kada ga zahtevne igre gurnu do samih granica.

Ljubitelji fotografije definitivno neće biti razočarani mogućnostima kamere na ovom modelu. Sa zadnje strane smešten je 108MP glavni senzor koji je u stanju da uhvati 9 puta više svetlosti kombinujući 9 piksela u jedan veliki ultra pixel za svetlije fotografije, čak i u uslovima slabog osvetljenja.

Tu je još i 8MP ultraširoka kamera, kao i 2MP Macro Vision objektiv.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Možda vam se svidi