7 stvari koje Motorolu edge 40 čine odličnom kupovinom

Zahvaljujući elegantnom kućištu koje krasi bezgranični displej, uz Motorolu edge 40 stil vas prati na svakom koraku.

7 stvari koje Motorolu edge 40 čine odličnom kupovinom

Pored izuzetnog dizajna, Motorola edge 40 dolazi sa brojnim naprednim specifikacijama kao što je zakrivljen ekran, IP68 sertifikacija koja garantuje otpornost na vodu i prašinu, brzo punjenje i 50MP sistem kamera.

Ono što posebno izdvaja Motorolu edge 40 od konkurencije je i preporučena cena od 50.000 RSD koja je čini izuzetnom kupovinom za sve koji cene jedinstven dizajn, kvalitet izrade i specifikacije koje garantuju dugoročno korišćenje bez ikakvog usporavanja uređaja.

Fluidan dizajn i zaštita od potapanja u vodu

Predivno dizajniran za maksimalno korisničko iskustvo i premijum osećaj korišćenja, Motorola edge 40 dolazi i sa IP68 sertifikacijom koja ovaj telefon štiti od potapanja u vodu.

50MP kamera sistem i f/1.4 otvor blende

Zabeležite zapanjujuće fotografije u svim svetlosnim uslovima zahvaljujući optičkoj stabilizaciji i najširoj blendi koja se danas može pronaći na jednom telefonu.

Široka blenda prima 64% više svetlosti za unapređene performanse u uslovima lošeg osvetljenja kako bi svaka fotografija ispala baš onako kako ste zamislili.

Zahvaljujući najnaprednijim kamerama, možete da istražujete svoju kreativnost bez granica.

Pored glavne kamere, tu je još i 13MP ultraširoki senzor koji vam omogućava da slikate 3x više pozadine nego što je to slučaj sa standardnim objektivom, ili se maksimalno približite onome što slikate kako biste zabeležili čak i najsitnije detalje zahvaljujući Macro Vision opciji.

Munjevito 68W brzo punjenje

Zahvaljujući izuzetnom TurboPower brzom punjenju, Motorola edge 40 vam može pružiti ceo dan korišćenja nakon samo 10 minuta punjenja baterije. Dodatna prednost je i 15W opcija bežičnog punjenja telefona kako biste imali maksimalnu slobodu u svakom trenutku.

Bezgraničan displej + Dolby Atmos audio

Oživite omiljene filmove, pesme, igre, video pozive i serije zahvaljujući 6.55-inčnom pOLED displeju sa ultra-brzim 144Hz osvežavanjem ekrana i multidimenzionalnom stereo zvuku koju pruža Dolby Atmos tehnologija.

Moćne performanse

Uživajte u glatkom gejmpleju, video snimcima visoke rezolucije i brzom prenosu podataka uz najnoviji MediaTek Dimensity 8020 čipset uparen sa 8GB najbrže radne memorije.

Oslobodite svoju kreativnost i pun potencijal telefona uz Ready For

Lako se bežičnim putem povežite sa televizorom i igrajte igre na velikom ekranu, učestvujte na video pozivima i koristite aplikacije sa telefona na velikom ekranu.

Čist Android

Uživajte u Android operativnom sistemu baš onako kako je Google zamislio, bez dupliranih i nepotrebnih aplikacija koje opterećuju sistem i usporavaju rad telefona zbog većeg trošenja reursa.

Više informacija pronađite na sledećem linku.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (3)
  1. Alukard

    Ja ocigledno ne umem bas da koristim ready for, konektujem tel i strimujem igru ali nije preko celog ekrana vec u trecini

  2. dobrivoj

    Steta da ga nema vise u yettelu

  3. Alukard

    Rekli su da stize novi kontigent

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi