Da li je novi Apple Watch veća senzacija od iPhone-a 16? Tajna datuma krije iznenađenje

Za nekoliko dana, tačnije 9. septembra 2024. je deseta godišnjica lansiranja Apple Watch-a

Da li je novi Apple Watch veća senzacija od iPhone-a 16? Tajna datuma krije iznenađenje

Apple je potvrdio da će održati svoju tradicionalnu jesenju manifestaciju upriličenu povodom predstavljanja nove generacije Apple uređaja. Događaj će se održati 9. septembra, na kojem se očekuje da kompanija iz Kupertina predstavi novu generaciju: iPhone-a, Apple Watch-a, AirPods-a i drugih novih proizvoda. Važno je istaći da je Apple izabrao upravo “9. septembar” kao datum, što izgleda ima posebno značenje.

Naime, 9. septembra 2014. godine, Apple-ov CEO Tim Kuk je na kraju događaja lansiranja iPhone-a 6 izgovorio klasičnu frazu “One More Thing”, a zatim se na bini pojavio noseći prvi Apple Watch. Ove godine, 9. septembra navršava se deseta godišnjica pojavljivanja Apple Watch-a.

Već neko vreme kruže glasine da Apple planira da lansira “Apple Watch X” kao izdanje za 10. godišnjicu, slično kao što je to bio slučaj sa jubilarnim “iPhone-om X” pre nekoliko godina. Međutim, još uvek nije poznato da li će Apple zaista predstaviti Apple Watch X na ovom događaju.

S druge strane, s obzirom na to da originalni Apple Watch nije bio zvanično lansiran do 24. aprila 2015. godine, neki smatraju da će prava desetogodišnjica biti obeležena tek sledeće godine. Trenutne glasine o Apple Watch-u X (Apple Watch Series 10) govore da bi mogao imati veći ekran, tanji dizajn, moćniji čip i dodati nove zdravstvene funkcije.

Međutim, neki strani mediji veruju da je Apple odlučio da održi konferenciju 9. septembra, što se inače retko dešava utorkom, mnogi smatraju samo da bi izbegao debatu o predsedničkim izborima u SAD-u zakazanu za 10. septembar, prenosi LTN.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi