DeepCool najavljuje svoj prvi gejming ko-brendirani vazdušni hladnjak: AK620 ZERO DARK ZORIA

DeepCool u saradnji sa gejming izdavačkom kompanijom Anshar, sa zadovoljstvom najavljuje dolazeće lansiranje inovativnog proizvoda - AK620 ZERO DARK ZORIA vazdušnog hladnjaka

DeepCool najavljuje svoj prvi gejming ko-brendirani vazdušni hladnjak: AK620 ZERO DARK ZORIA

DeepCool, globalni brend koji dizajnira i proizvodi komponente visokih performansi za računare širom sveta, u saradnji sa obećavajućom gejming izdavačkom kompanijom Anshar, sa zadovoljstvom najavljuje dolazeće lansiranje inovativnog proizvoda – AK620 ZERO DARK ZORIA vazdušnog hladnjaka, prvog gejming ko-brendiranog vazdušnog hladnjaka, nastavljajući izuzetne performanse AK serije, sa jedinstvenim izgledom kombinovanim sa inspirisanim dizajnom iz Zoria.

Ovaj proizvod predstavlja značajnu saradnju između dve ambiciozne kompanije, sa ciljem pružanja nezabeleženog iskustva hlađenja za gejmere i korisnike računara visokih performansi.

Razvojni put AK620 ZERO DARK ZORIA bio je svedočanstvo izazova i istrajnosti. Od početka projekta u julu 2023, tim za dizajn je posvetio brojne sate i prošao kroz brojne revizije kako bi oživeo ovu viziju. Od početnog koncepta do finalnog proizvoda, svaki detalj je pažljivo oblikovan i rigorozno testiran kako bi se osigurala optimalna efikasnost hlađenja i estetski privlačan izgled.

Dizajniranje AK620 ZERO DARK ZORIA nosilo je brojne izazove. Dizajneri su morali uskladiti izuzetne performanse hlađenja sa dizajnom koji dopunjuje estetiku Zoria. Proces je uključivao višestruke povratke na crtež i vizualni dizajn. Nakon meseci neumornog napora, tim je trijumfovao nad ovim izazovima, stvarajući proizvod koji ne samo da zadovoljava visoke zahteve za hlađenjem visokih performansi, već i odražava karakterističan stil igre Zoria.

Lansiranje AK620 ZERO DARK ZORIA nije samo prekretnica za DeepCool i Zoria u smislu tehnološke inovacije, već i svedočanstvo njihovog nepokolebljivog opredeljenja ka kvalitetu i korisničkom iskustvu. Ovo izdanje hladnjaka je postavljeno da redefiniše pejzaž hlađenja za PC gejmere i korisnike visokoperformantnih računara u 2024.

Gledajući unapred, AK620 ZERO DARK ZORIA predstavlja samo početak DeepCool-ove avanture u ko-brendiranim proizvodima. Kompanija s nestrpljenjem iščekuje budućnost, očekujući lansiranje još izuzetnih ko-brendiranih proizvoda koji će nastaviti pomeračke granice inovacije i dizajna u sferi tehnologije hlađenja.

AK620 ZERO DARK ZORIA: LEGENDARNI VISOKO-PROFESIONALNI VAZDUŠNI HLADNJAK
AK620 ZERO DARK ZORIA je visokopozicionirani dual-tower vazdušni hladnjak koji se oslanja na dobro poznat dizajn AK620.
Ovo izdanje AK620 je poseban model razvijen u saradnji sa Anshar Studios i baziran je na njihovoj ulozi u igri Zoria: Age of Shattering.

DOKAZANA FORMULA AK ZERO DARK
Isti materijali vrhunskog kvaliteta, sa šest naprednih bakarnih heat pipe-ova, čistim bakarnim hladnjakom, gustim dual-tower heat sink-om i dva tiha FDB ventilatora, stvaraju snažnu pobedničku formulu za hlađenje visokih performansi u raven crno-žutom estetskom dizajnu.

ZORIA: AGE OF SHATTERING DIZAJN
Prelepo dizajniran sa neizostavnim obeležjima taktičkog RPG-a sa ekipom iz Anshar Studios, ovo izdanje AK620 ZERO DARK dalje uranja igrača u fantazijski svet Zoria dok predvodi tim heroja ka pobedi u epskim turniranim borbama.

Cene, Dostupnost i Garancija
Preporučena maloprodajna cena za AK620 ZERO DARK ZORIA je 79.99€
AK620 ZERO DARK ZORIA je dostupan od 16. januara 2024.
AK620 ZERO DARK ZORIA vazdušni hladnjaci imaju trogodišnju garanciju.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi