Dizajn Samsung Galaxy A55 otkriven kroz procurele rendere

Renderi zasnovani na CAD modelu Samsung Galaxy A55, o kojem već neko vreme stiže priličan broj informacija, pojavili su se juče.

Dizajn Samsung Galaxy A55 otkriven kroz procurele rendere

Renderi zasnovani na CAD modelu Samsung Galaxy A55, o kojem već neko vreme stiže priličan broj informacija, pojavili su se juče, otkrivajući dizajn ovog pametnog telefona.

Samsung Galaxy A55 izgleda slično kao Galaxy A54. Ima centralni punch-hole ekran i vertikalno postavljenu trostruku kameru na poleđini. Međutim, najznačajnija razlika između dizajna Galaxy A54 i Galaxy A55 je ta da ovaj poslednji ima ravne okvire – nešto što očekujemo da ćemo videti na gotovo svim Samsung pametnim telefonima koji će biti lansirani sledeće godine.

Samsung Galaxy A55 će doći sa Exynos 1480 SoC

Desni okvir A55 ima taster za uključivanje i kontrolu jačine zvuka, dok levi okvir nema nikakve otvore ili kontrole. Na dnu se nalazi USB-C port između mikrofona i zvučnika, a na vrhu se nalazi slot za SIM karticu, zajedno sa sekundarnim mikrofonom. Okviri takođe imaju antenske linije, što sugeriše na metalnu konstrukciju.

Izvor sa X mreže, poznati insajder @OnLeaks, tvrdi da dijagonala ekrana na A55 modelu iznosi 6,5 inča. Ima FullHD+ rezoluciju i osvežavanje od 120Hz. Debljina telefona će iznositi 8,2mm, ali masa još uvek nije poznata, prenosi My Smart price.

Očekuje se da će Samsung Galaxy A55 doći sa Exynos 1480 SoC sa AMD grafikom, primarnom kamerom od 50MP i podrškom za brzo punjenje od 25W. Više detalja Očekuje se da će se više detalja pojaviti kako se približavamo danu njegovog lansiranja, što bi trebalo biti negde tokom februara sledeće godine.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (10)
  1. Nikola mJet

    Brutalno

  2. Ravne ivice izgledaju prelepo.

  3. Totalno drugacije od a54 🤣🤣🤣 uopste nisu isti 🤣

  4. Astmario

    Pljunuti iPhone 4.

  5. radaljacp

    25w i u 2024! (Znači opet punjenje noću)

  6. durlancity

    Mogli bezele jedno 5 metara da stave, da se razlikuje od A54.

  7. 25w i u 2024! (Znači opet punjenje noću)

    Sto se mene tice najbolje je punjenje nocu, i sto sporiji punjac, nevzeano za telefon. Jer baterija daleko duzi vek trajanja ima kada se puni na sporim punjacima ;-)

  8. NShappy

    Sto se mene tice najbolje je punjenje nocu, i sto sporiji punjac, nevzeano za telefon. Jer baterija daleko duzi vek trajanja ima kada se puni na sporim punjacima ;-)

    Mene jako čudi da još niko nije ubacio opciju, prikačiš brzi punjač, telefon pita hoćeš li brzo, srednje, sporo punjenje...
    Ili npr. da pita do kojeg nivoa da puni. Meni ako krenem sa 80-90% napunjenosti ujutru, do odlaska na spavanje baterija bude na 20-30%, tako da retko punim telefon na 100%, s' time da je smaranje o tome voditi računa ovako kako su sada podešeni telefoni, da uvek pune do 100%, što brže mogu.
    Ako ne odgovoriš ništa, kreće sama neka default opcija, eto npr, najbrže moguče, do 100% (koju opet držiš podešenu negde u meniju...)

    Ovakvim izborom bi korisnicima (bar onima koje ne smara da na to obrate pažnju) baterija daleko duže trajala.

  9. Ima apple ovo

  10. NShappy

    Pa ima, jedna fiksna opcija dublje u meniju.
    Ima to još poneko.

    Mislio sa nešto tipa, zakačiš punjač, na dipleju se pojavi izbor

    Charge speed:
    Fast
    Medium
    Slow

    Max charge level:
    70%
    80%
    90%

    ...ako ne pipneš ništa 5-10sec, puni se max brzinom punjača, do 100%.
    A i dok se puni, možeš ovo da promeniš...

    Bla.bla.bla... može li se napraviti aplikacija za ovo, ili je to zaključano bez rutovanja?

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi