Evropske cene za Samsung Galaxy S24 seriju cene procurile

Dok se s nestrpljenjem očekuje debi Galaxy S24 serije, procurele glasine postaju sve učestalije. Jedina misterija su ostale njihove cene. Do danas.

Evropske cene za Samsung Galaxy S24 seriju cene procurile

Dok se s nestrpljenjem očekuje debi dolazeće premijum serije iz Samsunga, Galaxy S24, procurele informacije i glasine postaju sve učestalije.

Iako su detalji o Galaxy S24, S24 Plus i Galaxy S24 Ultra gotovo detaljno poznati već sada, jedna misterija u vezi sa njima su ostale njihove – cene. Najnovija glasina, međutim, pruža neke naznake o tome koliko bi mogli koštati, barem u Evropi.

GalaxyClub nam je danas otkrio evropske cene za ovu veoma iščekivanu seriju iz Samsunga. Galaxy S24 i Galaxy S24+ mogli bi biti nešto jeftiniji u odnosu na svoje prethodnike. S druge strane, Ultra dobija malo veću cenu u poređenju sa prošlogodišnjim Galaxy S23 Ultra.

Samsung Galaxy S24 serija kreće već od 899€

Navodno se očekuje da će Galaxy S24 stići na maloprodajne rafove po ceni od 899€ za 128GB opciju skladišta (najverovatnije UFS 3.1) i 959€ za 256GB (UFS 4.0), što je malo pristupačnije u poređenju sa prošlogodišnjim evropskim Galaxy S23 koji je startovao sa cenom od 949€. Sada, za Plus model, ako živite u EU, izdvojićete 1149€ za 256GB i 1269€ za 512GB. Na iznenađenje, prethodnik je bio malo skuplji sa početnom cenom od 1199€.

Navodno se top model Galaxy S24 Ultra očekuje sa cenom od 1449€ za 256GB i 1569€ za 512GB, što je malo više u odnosu na prošlogodišnji Ultra koji je imao početnu cenu od 1399€. Izgleda da bi Ultra iskustvo moglo doći uz malo povećanje cene ovog puta.

Vredno je napomenuti da su više cene u Evropi rezultat faktora kao što su povišene stope PDV-a u zemljama evrozone. Ova cenovna razlika između EU i Non-EU zemalja uobičajena je pojava u svetu elektronskih uređaja, pod uticajem različitih faktora, uključujući poreze, carinske takse i promene na tržištu.

Iz ovog razloga ostajemo uzdržani od prognoze cena koje će biti određene u Srbiju i region. Ipak 17. januar nije tako daleko pa se vredi strpeti i videti za koju vrednost će Galaxy S24 serija biti ponuđena kod nas.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi