Honor Magic V2 Lite i Magic V2 Slim bi mogli da budu predstavljeni na IFA sajmu

Honor će držati uvodni govor na IFA sajmu u Berlinu, a pored globalne premijere Magic V2, mogli bismo da vidimo i Honor Magic V2 Lite i Magic V2 Slim telefone

Honor Magic V2 Lite i Magic V2 Slim bi mogli da budu predstavljeni na IFA sajmu

Pored Honor Magic V2 globalne premijere, od koje nas deli malo više od deset dana, ova kompanija bi mogla da predstavi i još dva savitljiva telefona: Honor Magic V2 Lite i Magic V2 Slim, kaže jedan od poznatijih insajdera na Weibo mreži.

Honor Magic V2 Lite ili Youth Edition za Kinu bi trebalo da se pojavi sa Snapdragon 8+ Gen 1 čipsetom, sa cenom od oko 700 dolara za kinesko tržište. Još jedan od insajdera na Twitter mreži pominje i Magic V(2) Slim, koji će biti još tanja verzija najlakšeg telefona sa savitljivim ekranom ovih dimenzija na svetu. Ovaj telefon je već sertifikovan na kineskom regulatornom telu MIIT pod kodnim imenom Victoria, prenosi GSM Arena.

Pored telefona Fold tipa, sa vertikalnom šarkom, Honor navodno radi i na manjem, popularnijem Flip modelu, kategorijama nazvanim po Samsung modelima koji su ih praktično definisali. Međutim, prema poslednjim informacijama, Honor još uvek neće predstaviti Magic V Flip, jer novi model nije spreman. Jedan od insajdera pored savitljivih pominje i Magic 6, Magic 6 Pro i Magic 6 Ultimare, kao i Magic OS 8 kao novine koje možemo da očekujemo na jednom od najvećih IT sajmova u Evropi.

Informacije o pomenutim telefonima su vrlo šture, ali smo bar sigurni u Honor Magic V2 model. Ovaj model je veoma tanak i lagan, možda i najlakši u klasi, što je veoma kompaktno u ovoj ne baš kompaktnoj klasi.

Kao i Fold5, Magic V2 dolazi sa Snapdragon 8 Gen 2 čipsetom sa 16 GB radne i 256 do 1024 GB memorije. Tu su i tri kamere od 50 MP, sve sa autofokusnim sistemom, dve sa optičkom stabilizacijom i sve sa širokom blendom koja prilično obećava u ovoj klasi telefona.

Tu je i velika baterija od 5.000 mAh, sa 66 W punjačem i ozbiljnim ekranima, bilo spolja, bilo unutra. Uostalom, bacite pogled na video ispod, gde jedan od najpoznatijeg tech YouTube kanala sklapa ovaj telefon od sastavnih delova do potpuno funkcionalnog uređaja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi