Honor Magic V2 posle više od pola godine od lansiranja stiže u Evropu 26. januara

Honor je zvanično predstavio svoj Magic V2 telefon u julu prošle godine u Kini, a on u Evropu sa kompletnim informacijama o dostupnosti i ceni stiže 26. januara

Honor Magic V2 posle više od pola godine od lansiranja stiže u Evropu 26. januara

Iako je Honor nakon lansiranja u Kini, zvanično predstavio svoj Magic V2 telefon na IFA sajmu u Berlinu prošle godine, uređaj se uprkos tome nije našao na evropskom tržištu, što će se već prekosutra promeniti. Kompanija je zakazala evropsko predstavljanje, u koje ovaj put spada i cena Honor Magic V2 telefona, za 26. januar u dva posle podneva po srednjeevropskom vremenu.

Tada ćemo ujedno saznati i vremensku dostupnost telefona na, ne tako malom evropskom tržištu. Magic V2 je tokom lansiranja važio za najtanji savitljivi telefon na svetu, što i dalje jeste, ukoliko ne računamo, takođe Honor telefon, ali V Purse model sa drugačijim oblikom i ograničenom dostupnošću.

Ovaj uređaj, ima nešto manje dimenzije kada je preklopljen od Apple iPhone 15 Pro Max ili Samsung Galaxy S24 Ultra telefona, što znači da nije teže staviti ga u džep od konvencionalnih vodećih uređaja na ovom polju.

Ipak, savitljivost je samo jedan impresivan poduhvati kompanije Honor kada je u pitanju Magic V2. Uz to, njega podržava sistem kamera sa trostrukim rasporedom od 50 + 20 + 50 MP, među kojima je naravno i telefoto kamera koja pruža 2,5x optički zum i OIS.

U njegovoj unutrašnjosti nalazi se, do nedavno, najmoćniji mobilni čipset na tržištu, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 procesor zajedno sa baterijom kapaciteta 5.000 mAh i podrškom za punjenje od 66 W.

Sam ekran je LTPO OLED tipa sa brzinom osvežavanja od 120 Hz i maksimalnom osvetljenošću od 1600 nita i dužine dijagonale 7,92 inča. On je na kineskom tržištu dostupan u konfiguraciji sa 256/16, 512/16 GB ili 1 TB/16 GB odnosa radne i memorije za skladištenje podataka.

Da li će svaka od trenutno dostupnih opcija konfiguracije biti dostupna i u Evropi saznaćemo prekosutra iz Porsche Experience centra u Lajpcigu u Nemačkoj, gde će biti održana njegova evropska prezentacija.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi