HTC U23 Pro stiže u Evropu i lako se rasklapa

Pretprodaja najnovijeg telefona kompanije iz Tajvana HTC U23 Pro počela je u Evropi, a ukoliko je potrebno zameniti mu neki deo, pogodan je za lako rasklapanje

HTC U23 Pro stiže u Evropu i lako se rasklapa

Iako se čini da je prošlo vreme popularnosti kompanije HTC i njenih uređaja, ova tajvanska kompanija i dalje povremeno objavljuje nove modele pametnih telefona. Tako je nedavno lansirala HTC U23 Pro sa Snapdragon 7 Gen 1 čipom, AMOLED ekranom, 8 GB radne i 256 GB memorije za čuvanje podatka, čija je pretprodaja sada i zvanično krenula u Evropi.

Prvobitno po lansiranju sredinom maja, telefon je bio dostupan samo na Tajvanu, ali se sada može naručiti preko sajta vive.com po ceni od 570 evra za isporuku na tlu Evropske unije koja počinje 28. juna. Kompanija u početnu ponudu, do isteka zaliha, uz telefon dostavlja i besplatan par HTC slušalica kao promotivnu akciju.

Ovaj model ima veličinu ekrana od 6,7 inča sa brzinom osvežavanja od 120HZ kao i četiri kamere, od kojih glavna ima senzor rezolucije od 108 MP i dolazi sa optičkom stabilizacijom sočiva.

Način rasklapanja HTC U23 Pro telefona

Ukoliko se, pak, njegovi budući korisnici budu našli u situaciji da moraju da mu zamene određene delove, on je pogodan i za lako rasklapanje, što se vidi na snimku koji je objavio kanal PKBReview.

Ispod plastičnog poklopca sa zadnje strane nalaze se obični Phillips šrafovi koji se lako mogu odvrnuti. Dobra vest koja dolazi iz hardverskog ugla je da se većina stvari čuva na posebnim podsklopovima kao što je ulaz za USB-C punjač. On nije zalemljen na matičnu ploču koja se nalazi na dnu, dok se port za slušalice veličine 3,5mm nalazi na vrhu i takođe se lako uklanja.

Sa objavljenog video snimka, vidi se da se čak i baterija lako može ukloniti jer je ne drži preterano mnogo lepka. S druge strane, ekran će korisnicima zadati malo više muke jer njegova zamena zahteva potpuno rasklapanje telefona.

Uzimajući u obzir ovu činjenicu, kao i zasad, slabu dostupnost rezervnih delova, ovaj model je dobio prosečnu ocenu u pogledu popravljanja.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (1)
  1. white_shadow

    Šta je lako kod rasklapanja, što je pozadina od gume, pa neće da pukne? Bukvalno prosečan telefon danas za rasklapanje. Ne pokazaše ekran kako se menja. Verovatno moraš sve da povadiš iz okvira telefona da bi ga zamenio.

Pridruži se diskusiji
Komentari su zatvoreni.
Možda vam se svidi