Huawei FreeBuds 5 su malo drugačije TWS slušalice sa kvalitetnim zvukom

Huawei je poznat po svojim praktičnim i inovativnim gedžetima, a sada korisnicima donosi interesantne Huawei FreeBuds 5 TWS slušalice

Huawei FreeBuds 5 su malo drugačije TWS slušalice sa kvalitetnim zvukom

Besprekorne obline, zvuk visoke rezolucije, izdržljiva baterija i pametan način audio povezivanja čine Huawei FreeBuds 5 savršenim uređajem za mlade slušaoce, koji žude za modernim i funkcionalnim proizvodima.

Estetika oblina

Huawei FreeBuds 5 donose idealnu kombinaciju udobnosti i estetske privlačnosti. Ergonomski dizajn u obliku kapljice obezbeđuje veću kontaktnu površinu između slušalica i ušiju, što smanjuje naprezanje i rezultira većom prozračnošću tokom nošenja. Praktičan oblik drške obezbeđuje ravnomernu distribuciju pritiska prilikom stavljanja slušalice.

Ove slušalice dolaze u tri živopisne boje: Ceramic White, Silver Frost i Coral Orange. Futrola za punjenje impresionira svojim mat sjajem i površinom fine teksture, a otvara se i zatvara sa izuzetnom lakoćom.

Zvuk visoke rezolucije

Zvučnici su najvažniji deo slušalica, a Huawei FreeBuds 5 impresioniraju i u ovoj oblasti. Poseduju ultra magnetni dinamički drajver, opremljen turbo tehnologijom, koji proizvodi bas tonove koji padaju čak do 16 Hz, sa ciljem da korisnike oduševi niskim tonovima. Trostruki adaptivni ekvilajzer optimizuje kvalitet zvuka u realnom vremenu, od 100 Hz do 2000 Hz, kako bi se eliminisala odstupanja uzrokovana oblikom ušnog kanala, statusom nošenja i nivoa jačine zvuka, a i radi reprodukovanja zvuka odličnog kvaliteta u svakom trenutku.

Huawei FreeBuds 5 su podržane L2HC i LDAC™ kodeksima, a poseduju HWA i Hi-Res Audio Wireless sertifikate. Brzina prenosa zvuka na slušalicama je do neverovatno brzih 990 kbps, a HD audio od 96 kHz/24 bita donosi čist i verodostojan zvuk.

Open-fit ANC za poboljšani komfor

Huawei FreeBuds 5 poseduju hibridno poništavanje buke sa tri mikrofona, koji se prilagođavaju obliku uha i statusu nošenja. Sa inteligentnim dinamičkim ANC, slušalice su u stanju da identifikuju buku i podese ovaj režim prema situaciji u realnom vremenu. Niz od tri mikrofona slušalica radi u tandemu sa DNN algoritmom kako bi poništile okolne zvuke tokom poziva, čime se sagovornici čuju jasno i glasno, bilo se nalaze u prevozu ili bučnom kafiću.

Produženo trajanje baterije i brzo punjenje

Huawei FreeBuds 5 se mogu koristiti neverovatnih 30 sati uz potpuno napunjenu bateriju, a brzo punjenje od 5 minuta može podržati do 2 sata slušanja, što je 200% veća brzina punjenja od prethodne generacije.

Kompatibilnost sa svakim uređajem

Povezivanje ovih slušalica je moguće sa bilo kojim iOS ili Android pametnim telefonom. Jednostavan mehanizam za uparivanje omogućava korisnicima da iskuse odličan kvalitet zvuka uz bilo koji uređaj koji koristi Bluetooth, bez obzira koji operativni sistem podržava. Inovativna tehnologija pruža najprijatnije iskustvo slušanja bilo kada, bilo gde i na bilo kom uređaju.

Uz odabir najpogodnijeg načina uparivanja uređaja sa Huawei FreeBuds 5 slušalicama, omiljena muzika je tu, na dohvat ruke. Za sve korisnike Android operativnog sistema, tu su personalizovane kontrole uz aplikaciju AI Life koja je dostupna na AppGallery prodavnici aplikacija. Korisnicima iOS operativnog sistema su dostupne sve glavne pametne funkcije slušalica Huawei FreeBuds 5 uz direktno uparivanje ovog uređaja sa pametnim telefonom.

PR saopštenje

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi