Huawei Watch 4 Pro Space Exploration sat osvanuo na slikama uživo pred lansiranje

Predstojeći Huawei Watch 4 Pro pametni sat u izdanju Space Exploration pojavio se pre zvaničnog lansiranja na slikama uživo koje najavljuju njegov debi

Huawei Watch 4 Pro Space Exploration sat osvanuo na slikama uživo pred lansiranje

Iako je Huawei Watch 4 serija pametnih satova lansirana još u maju prošle godine, deluje da će joj se uskoro pridružiti i novi član, kao dodatna verzija za Pro model uređaja. Naime, Huawei Watch 4 Pro u Space Exploration izdanju uočen je na slikama uživo na kineskim društvenim mrežama.

To ukazuje da ćemo njegov debi verovatno videti uskoro, a same slike prikazuju tamno kućište od titanijuma i kaiš za sat sa crvenim detaljima.

TC4 titanijum koji je upotrebljen na „običnom“ Watch 4 Pro modelu već ima ocenu za upotrebu u vazduhoplovstvu, tako da će verovatno i naredna verzija imati snažan titanijumski materijal. Predstojeći sat trebalo bi da stigne sa HarmonyOS 4.0 verzijom softvera direktno iz kutije, piše GSMArena.

Ovo verzija donosi nekoliko ažuriranja kao što su mogućnost procene srčane aritmije, nova lica sata, režim „intervalnog treninga“ i optimizacije sistema.

Ostani u toku

Prijavi se na newsletter listu i jednom nedeljno cemo ti poslati email sa najnovijim testovima i vestima iz sveta tehnologije.

Hvala!

Uspešno ste se prijavili na na naš newsletter! Proverite vaš email nalog kako bi potvrdili prijavu.

Komentari (0)

Nema komentara 😞

Trenutno nema komentara vezanih za ovu vest. Priključi se diskusiji na Benchmark forumu i budi prvi koje će ostaviti komentar na ovaj članak!

Pridruži se diskusiji
Možda vam se svidi